Siirry suoraan sisältöön

International Restaurants and Cuisines (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CN05-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2022 - 04.09.2022

Ajoitus

23.09.2022 - 13.12.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

10 - 45

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Tapio Laine
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOMA21S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta
  • LLPREX22SH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 22S, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitukset 1

Osaamistavoitteet

Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups

Arviointiasteikko

1-5