Siirry suoraan sisältöön

Palvelukokemusta luomassa (10 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CB08-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2022 - 04.09.2022

Ajoitus

29.08.2022 - 31.12.2022

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Marja Antikainen
  • Lari-Pekka Ruotsi
  • Ilkka Lehtola

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOTRA22S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 22S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
-hahmottaa matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan kokonaisuutena
-kuvata alan eri toimintojen ja sisältöjen merkityksen asiakkaan kokemuksessa
-osaa mallintaa asiakkaan kokemuksen
-arvioida ja kehittää omaa palveluosaamistaan alalle ominaisissa tilanteissa
-toimia tuloksellisesti osana asiakaslähtöistä palvelukokonaisuutta sen eri vaiheissa
-selittää alalle ominaisia työtehtäviä ja toimintoja koskevat lait ja asetukset ja turvallisuuden merkityksen alalla

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opetuksen toteutus lähi- ja verkko-opetuksena sekä yritysvierailuja mahdollisuuksien mukaan

Ajoitus ja läsnäolo

Opetuksen toteutus 12.9.-8.12. 2022

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opettajien verkossa ja kontaktunneilla jakama opetusmateriaali sekä sähköiset oppimislinkit.

Oppimisympäristö

Luokkaopetus, opiskelijoiden omatoimiset oppimistehtävät, mahdolliset yritysvierailut

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kurssin laajuus on 10 op/270 h. Keskimääräinen opiskelijatyö kurssilla n. 15-20 h /viikko

Sisältö

Matkailu ja matkailun toimintaympäristö
Ravitsemispalvelut
Tapahtumat ja ohjelmapalvelut
Alan osaaminen ja restonomin ammatteja
Majoituspalvelut, hotellin oheispalvelut,

Arviointimenetelmät

Jakso arvioidaan opettajien antamien harjotustehtävien, kehittämistehtävän (tiimitehtävä) sekä itse- ja vertaisarvioinnin avulla, käyttäen asteikkoa 0 - 5.

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Kurssivaatimusten mukaisia tehtäviä ei ole suoritetuttu hyväksytysti tai niitä ei ole palautettu

Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)

Kurssin osa-alueiden (sisältöjen) tehtävät on laadittu siten, että niiden yhteisarvio on tyydyttävä

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

Kurssin osa-alueiden (sisältöjen) tehtävät on laadittu siten, että niiden yhteisarvio on hyvä

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

Kurssin osa-alueiden (sisältöjen) tehtävät on laadittu siten, että niiden yhteisarvio on kiitettävä