•   Omahoitoa tukevan hoitotyön harjoittelu AH00CA76-3007 09.01.2023-05.02.2023  5 op  (HLPREH22K) +-
    Opettajan/vastuuhenkilön nimi

    Sari Kokkonen

    Toteutustapa ja opetusmenetelmät

    Käytännön harjoittelu: avoterveydenhuollon tai kotihoidon yksiköt Harjoittelupaikkavaraukset Jobiili-järjestelmän kautta tai suoraan yksiköstä, jos yksikkö ei käytä Jobiilia. Kevään 2023 harjoittelupaikkojen varaus järjestetään seuraavasti: 1.11.2022 klo 12:00 haku avautuu oman alueen paikkoihin sekä niihin harjoittelupaikkoihin, joissa on pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen lisäksi jokin muu ammattikorkeakoulu. 28.11.2022 klo 9:00 kaikki Suomen harjoittelupaikat ovat kaikkien opiskelijoiden varattavissa.

    Arviointimenetelmät

    Harjoittelun yleisten tavoitteiden toteutuminen sekä harjoittelun alussa asetetut henkilökohtaiset tavoitteet, joissa edistymistä seurataan harjoittelun aikana (mm. ohjauskeskustelut, työpaikkaohjaajan arviointi, itsearviointi)

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    09.01.2023 - 05.02.2023

    Ilmoittautumisaika

    21.11.2022 - 08.01.2023

    Ilmoittautuminen Pepissä https://peppi.lab.fi

    Ryhmä(t)
    • HLPREH22K
    Vastuuyksikkö

    Hyvinvointi (LAB)

    Opettaja(t)

    Sari Kokkonen, Taru Simpura, Paula Ovaska, Marjut Lintunen, Kati Nirkko

    Koulutusohjelma(t)

    Ensihoitajakoulutus

    Toimipiste

    Lappeenrannan kampus

    Arviointiasteikko

    Hyväksytty/Hylätty

    Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

    Opinnollistaminen: ks. opinnollistamisen ohjeet. Hakeudu opinnollistamisen työpajaan hyvissä ajoin, jos haluat opinnollistaa harjoittelun. Ilmoita opinnollistamisen suunnitelman hyväksymisestä ohjaavalle opettajalle.

    Ajoitus ja läsnäolo

    Laajuus 5op (135h)

    Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

    Harjoittelun tunteja tulee kertyä 135h

    Sisältö

    Osaamistavoitteet Opiskelija osaa: -toteuttaa asiakkaan omahoitoa tukevaa hoitotyötä avoterveydenhuollon ja kotihoidon toimintaympäristöissä -tehdä itsenäisiä päätöksiä ja perustella niitä asiakaslähtöisesti ja näyttöön perustuen -toteuttaa moniammatillista tiimityötä kulttuurillisesti monimuotoisessa asiakastyössä -tunnistaa ja arvioida riskitekijöitä, jotka heikentävät terveyttä, toiminta- ja työkykyä sekä työssä selviytymistä -arvioida asiakaslähtöistä hoitotyötä vastaanottotyössä, sähköisissä palveluissa ja kotihoidossa