Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu (5 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0680-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.08.2020 - 15.09.2020
Ajoitus
31.08.2020 - 18.12.2020
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
12 - 20
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset 1
- Opintokäynti/ekskursio 1
Osaamistavoitteet
.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustyöt ja excursio. Tuotannon ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä.
Ajoitus ja läsnäolo
Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-48. Läsnäolo väh. 80%.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Oppimateriaali Moodlessa. Opettajan opintojakson alussa ilmoittama materiaali sekä e-kokki.
Työelämäyhteistyö
Työskentely GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä.
Oppimisympäristö
Kampus, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.
Sisältö
Ruoka-, juoma- ja palvelutuote osana menestyksellistä liiketoimintakonseptia. Onnistuneen tuotanto- ja palveluprosessin suunnittelu. Pop Up ravintolan suunnittelu ja toteutus. Alan kehitys ja trendit.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Ruokatuotannon ja ravintolatoiminnan perusteet
Arviointimenetelmät
Aktiivinen osallistuminen suunnitteluun, tuotantoon ja toteutukseen GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)
Opiskelija tunnistaa ravintolan ruoka-, juoma- ja palvelutuotteen suunnitteluun vaikuttavia tekijöitä ja tuntee toiminnan suunnittelun periaatteet.
Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)
Opiskelija ymmärtää ravintolan ruoka-, juoma- ja palvelutuotteen osaksi menestyksellistä liiketoimintaaja ymmärtää toiminnan suunnittelun periaatteet.
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
Opiskelija hallitsee ravintolan ruoka-, juoma- ja palvelutuotteiden suunnittelun periaatteet ja osaa kehittää tuotteita menestykselliseen liiketoimintaan alan kehityksen sekä trendit huomioiden.