Siirry suoraan sisältöön

Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu (5 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0680-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2020 - 15.09.2020

Ajoitus

31.08.2020 - 18.12.2020

Opintopistemäärä

5 op

TKI-osuus

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

12 - 20

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA19R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitukset 1
  • Opintokäynti/ekskursio 1

Osaamistavoitteet

.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Luennot, harjoitustyöt ja excursio. Tuotannon ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä.

Ajoitus ja läsnäolo

Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-48. Läsnäolo väh. 80%.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali Moodlessa. Opettajan opintojakson alussa ilmoittama materiaali sekä e-kokki.

Työelämäyhteistyö

Työskentely GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä.

Oppimisympäristö

Kampus, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.

Sisältö

Ruoka-, juoma- ja palvelutuote osana menestyksellistä liiketoimintakonseptia. Onnistuneen tuotanto- ja palveluprosessin suunnittelu. Pop Up ravintolan suunnittelu ja toteutus. Alan kehitys ja trendit.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Ruokatuotannon ja ravintolatoiminnan perusteet

Arviointimenetelmät

Aktiivinen osallistuminen suunnitteluun, tuotantoon ja toteutukseen GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)

Opiskelija tunnistaa ravintolan ruoka-, juoma- ja palvelutuotteen suunnitteluun vaikuttavia tekijöitä ja tuntee toiminnan suunnittelun periaatteet.

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

Opiskelija ymmärtää ravintolan ruoka-, juoma- ja palvelutuotteen osaksi menestyksellistä liiketoimintaaja ymmärtää toiminnan suunnittelun periaatteet.

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

Opiskelija hallitsee ravintolan ruoka-, juoma- ja palvelutuotteiden suunnittelun periaatteet ja osaa kehittää tuotteita menestykselliseen liiketoimintaan alan kehityksen sekä trendit huomioiden.