Intercultural Communication (3 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0524-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
03.05.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
06.09.2021 - 10.12.2021
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
15 - 35
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Outi Katajamäki
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
KKIE21LABHKieli- ja viestintäopinnot 2021-2022, LAB
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
-
HOTRA19HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
Osaamistavoitteet
Students will be able to work with international business colleagues and partners without major cultural conflicts.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Students are able to understand and tolerate cultural differences and their impact especially on business cultures. They learn to analyze cultures and cultural differences in management styles theoretically and learn how to live and work as global citizens in diverse working environments.
Lectures, literature, simulation exercises, individual and group work both in class and on the course platform.
Ajoitus ja läsnäolo
Two courses per academic year, a course lasts for 2 periods.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Materials available online.
Recommended reading:
Hofstede; G. (2010): Cultures and Organizations: Software of the mind.
Lewis, R. (2006): When cultures collide.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
No alternative completion methods offered.
Oppimisympäristö
Moodle
Sisältö
Understanding the multidisciplinary phenomenon of culture, intercultural awareness, the importance of culture in business context, differences in verbal and non-verbal communication, Hofstede's theory on 6 cultural dimensions and Globe-theory, business etiquette, introduction to global citizenship and diversity management.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
No pre-requirements.
Arviointimenetelmät
Accepted study assignments, both individual and group works, active participation in contact lessons and studies online.
Arviointiasteikko
1-5
Hylätty (0)
The student doesn't have a satisfactory knowledge of the course content.
Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)
The student has a satisfactory knowledge of the course content.
Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)
The student has a good command of the course content.
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
The student has an excellent command of the course content.