•   Developing professional competence 2 AY00BU34-3033 01.08.2022-31.07.2023  1 credits  (LLTILIL21SV) +-
    Name of lecturer(s)

    Sirpa Varajärvi

    Implementation and methods of teaching

    Koko ryhmän ammatillisen kasvun tapaamiset tuutoropettajien kanssa, henkilökohtaiset HOPS-keskustelut. Opiskelija - seuraa omia opintoja (Peppi) - suunnittelee omaa ammatillista suuntautumistaan osana HOPSia - tutustuu opinnäytetyöprosessiin (not translated)

    Assessment methods and criteria

    Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty, jolloin hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan hyvät tiedot. (not translated)

    Language of instruction

    Finnish

    Timing

    01.08.2022 - 31.07.2023

    Enrollment date

    01.07.2022 - 04.09.2022

    Enrolment in Peppi http://peppi.lab.fi. If you need assistance, please contact the student office.

    Group(s)
    • LLTILIL21SV
    Seats

    0 - 50

    Unit, in charge

    Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

    Teacher(s)

    Sirpa Varajärvi

    Additional information for students: previous knowledge etc.

    Ammatillinen kasvu 1. (not translated)

    Degree Programme(s)

    Bachelor's Degree Programme in Business and Logistics

    Unit location

    E-campus, Lahti

    Virtual proportion

    1 credits

    Assessment methods

    Approved/Failed

    Timing and attendance

    Ammatillinen kasvu 2 opintojakso toteutuu 2. lukuvuoden aikana syksyllä 2022 ja keväällä 2023. (not translated)

    Learning environment

    Teams, Zoom, Moodle. (not translated)

    Students use of time and workload

    1 opintopisteen laajuus on 27 tuntia opiskelijan työtä. (not translated)

    Contents

    Opiskelija osaa - seurata omien opintojen etenemistä sähköisissä järjestelmissä - syventää omaa osaamistaan - kehittää omia oppimisen valmiuksia - edistää omaa osaamisidentiteettiään urasuunnitelman mukaisesti - arvioida koulutusta, palveluita ja kehittää koulutusta Sisällöt: - opiskelijan vastuu seurata omia opintoja (Peppi) - HOPS - osaamisen kehittämisen vaihtoehdot urasuunnitelman mukaisesti (opintojen tarjonta, työelämä osana opintoja, mm. LAB Duuni, hankkeet) - palautekeskustelut opiskelijoiden antamasta palautteesta (not translated)

    Assessment criteria
    Assessment criteria - level 3

    Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty, jolloin hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan hyvät tiedot. (not translated)