Henri Huovinen
Henri Huovinen
Kyseessä on verkkokurssi. Oppiminen tapahtuu luentojen sekä erilaisten laskentapainotteisten harjoitus- ja oppimistehtävien kautta. (not translated)
Arviointi perustuu tenttiin ja oppimistehtäviin. (not translated)
Finnish
21.09.2022 - 27.11.2022
15.08.2022 - 04.09.2022
Enrolment in Peppi http://peppi.lab.fi. If you need assistance, please contact the student office.
Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)
Henri Huovinen
Complementary competence and optional courses, Bachelors
E-campus
5 credits
1-5
Osallistuminen verkkoluennoille on suositeltavaa. (not translated)
Zoom ja Moodle (not translated)
Opintojakso on laajuudeltaan 5 op, mikä vastaa noin 135 h ajankäyttöä. Ajankäyttöjakauma voisi olla esimerkiksi seuraava: - Luennot ja itsenäinen tiedonhankinta 25 h - Harjoitustehtävät 40 h - Oppimistehtävät 40 h - Tentti ja siihen valmistautuminen: 30 h (not translated)
Opintojaksolla perehdytään erilaisiin kustannuslaskentamenetelmiin erityisesti valmistusyrityksen näkökulmasta, ja opitaan hyödyntämään kustannuslaskennan tuottamaa tietoa tuotteiden ja palveluiden hinnoittelussa. (not translated)
Opiskelija osaa käyttää yksittäisiä kustannuslaskennan menetelmiä laskentakohteiden kustannusten selvittämiseksi ja tuotteiden hinnoittelemiseksi. (not translated)
Opiskelija osaa käyttää keskeisiä kustannuslaskennan menetelmiä laskentakohteiden kustannusten selvittämiseksi ja tuotteiden hinnoittelemiseksi. (not translated)
Opiskelija osaa käyttää keskeisiä kustannuslaskennan menetelmiä laskentakohteiden kustannusten selvittämiseksi ja tuotteiden hinnoittelemiseksi erilaisissa toimintaympäristöissä. (not translated)