•   Entrepreneurship, Transforming Innovations into Sustainable Business AL00CD69-3014 13.03.2023-05.05.2023  4 credits  (LLTIIT22S) +-
    Name of lecturer(s)

    Pekka Mytty

    Learning material and recommended literature

    Oppimateriaali ilmoitetaan Moodlessa. Suurin osa tarvittavista materiaaleista löytyy linkkeinä oppimisalustalta. (not translated)

    Implementation and methods of teaching

    Työskentely tapahtuu 3 - 4 opiskelijan pienryhmissä osittain kontaktiopetuksena, osaksi verkossa.Lisäksi yksilötehtävänä laadittava omien yrittäjäominaisuuksien arviointiraportti, jonka palautus aloitusluennolla ilmoitettavaan ajankohtaan mennessä. Opiskelijat voivat itse määritellä ryhmälleen parhaiten sopivan yhteydenpito- ja työskentelytavan. Ryhmien muodostamisen jälkeen kunkin ryhmän on palautettava annetun aikataulun mukaisesti ehdotus omasta innovaatiostaan muiden ryhmien kommentoitavaksi ja arvioitavaksi. Tämän jälkeen työskentely jatkuu oman ryhmän sopimalla tavalla. Omalle yritykselle laadittu liiketoimintasuunnitelma palautettava 26.5.2023 mennessä. (not translated)

    Assessment methods and criteria

    Ei tenttiä. Arviointi tapahtuu palautettavan innovaation kaupallistamissuunnitelman ja yksilötehtävän pohjalta. (not translated)

    Language of instruction

    Finnish

    Timing

    13.03.2023 - 05.05.2023

    Enrollment date

    21.11.2022 - 08.01.2023

    Enrolment in Peppi http://peppi.lab.fi. If you need assistance, please contact the student office.

    Group(s)
    • LLTIIT22S
    Unit, in charge

    Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

    Small group(s)
    • Luennot 1 (Size: 0.
    Teacher(s)

    Pekka Mytty

    Additional information for students: previous knowledge etc.

    Yritystalouden perusteet tai vastaavan opintojakson tiedot vaaditaan kurssille osallistumiseksi. (not translated)

    Degree Programme(s)

    Bachelor's Degree Programme in Business Information Technology

    Unit location

    Lahti Campus

    Assessment methods

    1-5

    Contents

    Innovaatiot yhteiskunnan näkökulmasta.Innovaatiot yritysten näkökulmasta. Innovaatiot kotitalouksien/kuluttajien näkökulmasta. Innovaatioiden kaupallistaminen. Innovaatiot ja yrittäjyys yhdistettynä tarkoittavat käytännössä uuden tavan tehdä asioita/tuotteen/palvelun innovoimista ja kehittämistä yritystoiminnaksi. Kannattavan liiketoiminnan edellytykset. Liiketoimintasuunnitelman laatiminen uuden innovaatioon pohjautuvan liikeidean kaupallistamiseksi, johon sisältyy perustiedot seuraavista osa-alueista: liikeidea, markkinatilanne ja kilpailija-analyysi, markkinointisuunnitelma, riskinhallintasuunnitelma, kannattavuus ja rahoitus, toiminnan organisointi sekä strategiset tavoitteet. (not translated)

    Assessment criteria
    Assessment criteria - level 1

    1: Opiskelija osaa hahmottaa innovaatioiden kaupallistamisprosessiin liittyvät vaiheet ja kirjoittaa hyväksyttävän liiketoimintasuunnitelman. (not translated)

    Assessment criteria - level 3

    : Opiskelija tunnistaa toimiviin ja kaupalliset kannattavuusedellytykset omaaviin innovaatioihin liittyviä piirteitä ja osaa kirjoittaa niiden pohjalta toimivan liiketoimintasuunnitelman. (not translated)

    Assessment criteria - level 5

    5: Opiskelija osaa analysoida innovaatioiden kaupallistamiseen liittyvät toimintaedellytykset ja hän osaa käsitellä niitä asiantuntevasti omassa liiketoimintasuunnitelmassaan. (not translated)