Kirsi Kallioniemi
Kirsi Kallioniemi
Opintojakson Moodle oppimisympäristön materiaali ja opettajan osoittama muu materiaali. (not translated)
Opintojakson osaamistavoitteet Opiskelija osaa -hahmottaa matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan kokonaisuutena -kuvata alan eri toimintojen ja sisältöjen merkityksen asiakkaan kokemuksessa -osaa mallintaa asiakkaan kokemuksen -arvioida ja kehittää omaa palveluosaamistaan alalle ominaisissa tilanteissa -toimia tuloksellisesti osana asiakaslähtöistä palvelukokonaisuutta sen eri vaiheissa -selittää alalle ominaisia työtehtäviä ja toimintoja koskevat lait ja asetukset ja turvallisuuden merkityksen alalla. Opintojakso käynnistää alan opinnot. Opintojaksolla perehdytään matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalaan sekä ohjelmapalveluihin ja tapahtumiin eri näkökulmista. Opintojakso toteutetaan lähiopetuksessa ja verkossa. Opintojaksolla opiskelijat tekevät kaksi alaan liittyvää oppimistehtävää ryhmissä. Toinen liittyy oppimistehtävä liittyy matkailuun ja toinen hitelli- ja ravintola-alaan. Lisäksi opiskelijat suorittavat ns. pikkutehtäviä tuntien puitteissa ja täydentävät niitä omalla ajallaan. (not translated)
Opintojaksolla ryhmässä oppimistehtävien 1. matkailusta ja 2. hotelli- ja ravintola-alan (2 kpl) arviointi asteikolla 1-5. Lisäksi opintojakson suoritus edellyttää: Alkoholipassin suorittaminen hyväksytysti Opintojaksoon liittyvien muiden tehtävien (pikkutehtävien) hyväksyttyä suoritusta. (not translated)
Finnish
29.08.2022 - 15.12.2022
01.07.2022 - 04.09.2022
Enrolment in Peppi http://peppi.lab.fi. If you need assistance, please contact the student office.
0 - 45
Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)
Kirsi Kallioniemi, Lari-Pekka Ruotsi, Ilkka Lehtola, Marja Antikainen, Hanna Karhinen
Opintojaksolle ei ole edeltävää osaamista. (not translated)
Bachelor's Degree Programme in Hospitality Management, Tourism and Event Management
Lahti Campus
3 credits
1-5
Ei valinnaisia suoritustapoja. (not translated)
Opintojaksolla tutustutaan ja vieraillaan mahdollisuuksien mukaan alan yrityksissä. (not translated)
Opintojakson toteutus 29.8. - 31.12.2022. Lähiopetukseen osallistuminen auttaa opintojakson suorittamista. Opintojakson lähiopetusta ei nauhoiteta. (not translated)
Opintojaksolla lähiopetusta, verkkoluentoja, webinaareja sekä itsenäistä työskentelyä ja ryhmässä työskentelyä. (not translated)
Opintojakson 10 op on opiskelijan työtä 270 h. Opintojaksolla on lähiopetusta, verkko-opetusta tai webinaareja, vierailuja yhteensä 170 h. Opiskelijan itsenäistä tai ryhmässä työskentelyä opintojaksolla on 100 h. Itsenäiseen opiskeluun kuuluu mm. opintojakson materiaaleihin tutustuminen, valmistautuminen alkoholipassin tenttiin ja muut tiedonhaku. (not translated)
Opintojakso antaa kokonaiskuvan vieraanvaraisuusalasta: matkailusta-, majoituksesta-, ravintolasta- sekä ohjelmapalveluista ja tapahtumista. Opiskelija perehtyy asiakaspalveluun ja asiakkuuksiin sekä alan toimintaympäristöihin ja organisoitumiseen. Opiskelija suorittaa tai päivittää alkoholipassin. (not translated)
Hylätty (0) Oppimistehtävät eivät ole tavoitteiden mukaisia ja raportissa ei tule esiin ohjeen mukaisia sisältöjä. Raportista ei käy ilmi matkailu-, ravintola- ja majoitusalan, ohjelmapalvelualan tai tapahtuma-alan yritysten toimintaympäristö, asiakkaat ja markkinatilannetta. Tuntien pikkutehtävät arvioidaan hyväksytty/hylätty. (not translated)
Tyydyttävä (2, 1): Oppimistehtävissä on noudatettu osittain ja vain vähän annettuja ohjeita. Raporttien sisältö vastaa osittain ja vain vähän annettuja ohjeita. Raporttien sisällöstä käy ilmi osittain ja vain vähän matkailu-, ravintola- ja majoitusalan, ohjelmapalvelualan tai tapahtuma-alan yritysten toimintaympäristö, asiakkaat ja markkinatilannetta. Tuntien pikkutehtävät arvioidaan hyväksytty/hylätty. (not translated)
Hyvä (4,3): Oppimistehtävässä on noudatettu osittain annettuja ohjeita ja raporttien sisällöt ovat osittain annettujen ohjeiden mukainen. Raporttien sisällöstä käy ilmi osittain matkailu-, ravintola- ja majoitusalan, ohjelmapalvelualan tai tapahtuma-alan yritysten toimintaympäristö, asiakkaat ja markkinatilannetta. Tuntien pikkutehtävät arvioidaan hyväksytty/hylätty. (not translated)
Kiitettävä (5): Oppimistehtävässä on noudatettu annettuja ohjeita ja raporttien sisältö on annettujen ohjeiden mukainen. Raporttien sisällöstä käy ilmi matkailu-, ravintola- ja majoitusalan, ohjelmapalvelualan tai tapahtuma-alan yritysten toimintaympäristö, asiakkaat ja markkinatilanne. Tuntien pikkutehtävät arvioidaan hyväksytty/hylätty. (not translated)