Growth Entrepreneurship - Startup KitLaajuus (5 op)
Tunnus: AL00CJ27
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- suomi
- englanti
Osaamistavoitteet
The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.
Ilmoittautumisaika
20.11.2024 - 30.11.2025
Ajoitus
07.01.2025 - 31.12.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Complementary competence, Bachelor's
Opettaja
- Mika Tonder
Opetusryhmät
- Itsenäinen 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO25-26EComplementary competence (Bachelor's) 2025-2026, Faculty of Business and Hospitality Management
-
TLABTO25-26Täydentävä osaaminen (AMK) 2025-2026, Teknologiayksikkö
-
HLABTO25-26Täydentävä osaaminen (AMK) 2025-2026, Hyvinvointiyksikkö
-
MLABTO25-26Täydentävä osaaminen (AMK) 2025-2026, Muotoiluinstituutti
Pienryhmät
- Itsenäinen 1
Osaamistavoitteet
The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Yksilovalmennus sekä online että offline ympäristöissä. Opiskelijan oman liike idean kehittäminen tapauskohtaisen toimintasuunnitelman mukaan
Ajoitus ja läsnäolo
Opintojakson voi aloittaa ja suorittaa joustavasti lukuvuoden aikana.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Yksilölliset ja opiskelijakohtaiset materiaalit
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei valinnaista suoritustapaa
Työelämäyhteistyö
Oman liikeidean kehittäminen
Uusintamahdollisuudet
Ei uusintamahdollisuutta
Oppimisympäristö
Moodle alusta, Teams-ympäristö, tapaamiset kampuksella
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan käyttämä aika noin 135 h. Koostuu yksilöllisistä tehtävistä
Sisältö
Opiskelijan oman liike idean kehittäminen yrittäjyysvalmennuksen keinoin.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Ei edellytä aiempia opintoja
Arviointimenetelmät
Arviointiasteikko Hyväksytty/Hylätty
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointikriteerit: arviointiasteikko hyväksytty/hylätty
Hyväksytty: Opiskelijalle laaditun yksilöllisen työsuunnitelman toteuttaminen, valmennustapaamisiin osallistuminen
Ilmoittautumisaika
02.12.2023 - 31.12.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 31.12.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Koulutus
- Complementary competence, Bachelor's
Opettaja
- Mika Tonder
Opetusryhmät
- Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
TLABTO24HTäydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Teknologiayksikkö
-
LLABTO23-24EComplementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
-
MLABTO23HTäydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Muotoiluinstituutti
-
MLABTO24HTäydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Muotoiluinstituutti
-
HLABTO24HTäydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Hyvinvointiyksikkö
-
HLABTO23HTäydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Hyvinvointiyksikkö
-
TLABTO23HTäydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Teknologiayksikkö
-
LLPREX24KHSaapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
-
LLPREX24KIBSaapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, liiketalous, Lappeenranta
-
LLABTO24-25EComplementary competence (Bachelor's) 2024-2025, Faculty of Business and Hospitality Management
Pienryhmät
- Verkkoluento 1
Osaamistavoitteet
The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.
Arviointiasteikko
1-5
Ilmoittautumisaika
02.12.2022 - 30.12.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.12.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
- Lappeenrannan kampus
- Lahden kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Koulutus
- Täydentävä osaaminen, AMK
Opettaja
- Mika Tonder
Opetusryhmät
- Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO23-24EComplementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
-
MLABTO22HTäydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Muotoiluinstituutti
-
HLABTO22HTäydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Hyvinvointiyksikkö
-
TLABTO22HTäydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Teknologiayksikkö
-
LLABTO23HTäydentävä osaaminen (AMK) 2023, Liiketoimintayksikkö
Pienryhmät
- Verkkoluento 1
Osaamistavoitteet
The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.
Arviointiasteikko
1-5