Siirry suoraan sisältöön

Growth Entrepreneurship - Startup KitLaajuus (5 op)

Tunnus: AL00CJ27

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi
  • englanti

Osaamistavoitteet

The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.

Ilmoittautumisaika

20.11.2024 - 30.11.2025

Ajoitus

07.01.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
  • Englanti
Paikat

20 - 50

Koulutus
  • Complementary competence, Bachelor's
Opettaja
  • Mika Tonder
Opetusryhmät
  • Itsenäinen 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLABTO25-26E
    Complementary competence (Bachelor's) 2025-2026, Faculty of Business and Hospitality Management
  • TLABTO25-26
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2025-2026, Teknologiayksikkö
  • HLABTO25-26
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2025-2026, Hyvinvointiyksikkö
  • MLABTO25-26
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2025-2026, Muotoiluinstituutti
Pienryhmät
  • Itsenäinen 1

Osaamistavoitteet

The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Yksilovalmennus sekä online että offline ympäristöissä. Opiskelijan oman liike idean kehittäminen tapauskohtaisen toimintasuunnitelman mukaan

Ajoitus ja läsnäolo

Opintojakson voi aloittaa ja suorittaa joustavasti lukuvuoden aikana.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Yksilölliset ja opiskelijakohtaiset materiaalit

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei valinnaista suoritustapaa

Työelämäyhteistyö

Oman liikeidean kehittäminen

Uusintamahdollisuudet

Ei uusintamahdollisuutta

Oppimisympäristö

Moodle alusta, Teams-ympäristö, tapaamiset kampuksella

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelijan käyttämä aika noin 135 h. Koostuu yksilöllisistä tehtävistä

Sisältö

Opiskelijan oman liike idean kehittäminen yrittäjyysvalmennuksen keinoin.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Ei edellytä aiempia opintoja

Arviointimenetelmät

Arviointiasteikko Hyväksytty/Hylätty

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteerit: arviointiasteikko hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelijalle laaditun yksilöllisen työsuunnitelman toteuttaminen, valmennustapaamisiin osallistuminen

Ilmoittautumisaika

02.12.2023 - 31.12.2024

Ajoitus

01.01.2024 - 31.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
  • Englanti
Koulutus
  • Complementary competence, Bachelor's
Opettaja
  • Mika Tonder
Opetusryhmät
  • Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • TLABTO24H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Teknologiayksikkö
  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • MLABTO23H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Muotoiluinstituutti
  • MLABTO24H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Muotoiluinstituutti
  • HLABTO24H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Hyvinvointiyksikkö
  • HLABTO23H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Hyvinvointiyksikkö
  • TLABTO23H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Teknologiayksikkö
  • LLPREX24KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • LLPREX24KIB
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, liiketalous, Lappeenranta
  • LLABTO24-25E
    Complementary competence (Bachelor's) 2024-2025, Faculty of Business and Hospitality Management
Pienryhmät
  • Verkkoluento 1

Osaamistavoitteet

The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.

Arviointiasteikko

1-5

Ilmoittautumisaika

02.12.2022 - 30.12.2023

Ajoitus

01.01.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste
  • Lappeenrannan kampus
  • Lahden kampus
Opetuskielet
  • Suomi
  • Englanti
Koulutus
  • Täydentävä osaaminen, AMK
Opettaja
  • Mika Tonder
Opetusryhmät
  • Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • MLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Muotoiluinstituutti
  • HLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Hyvinvointiyksikkö
  • TLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Teknologiayksikkö
  • LLABTO23H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2023, Liiketoimintayksikkö
Pienryhmät
  • Verkkoluento 1

Osaamistavoitteet

The student is able to
- turn a business idea into a startup and growth company.
- utilize teamwork, networks and business services.
- actively operate in the startup ecosystem of his/her geographical and business area.

Arviointiasteikko

1-5