Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointiyrittäjyys, laatu ja markkinointiLaajuus (3 op)

Tunnus: KTS1043

Laajuus

3 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija pystyy perustelemaan yrittäjyyteen liittyviä ratkaisuja ja vertailemaan laatuun liittyviä tekijöitä.

Ilmoittautumisaika

02.05.2022 - 30.10.2022

Ajoitus

22.08.2022 - 16.12.2022

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Hyvinvointi (LAB)

Toimipiste
  • Lappeenrannan kampus
  • Verkkokampus, Lappeenranta
Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Täydentävä osaaminen ja vapaavalintaiset opinnot, AMK
Opettaja
  • Tuula Hämäläinen
Ryhmät
  • HLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Hyvinvointiyksikkö

Osaamistavoitteet

Opiskelija pystyy perustelemaan yrittäjyyteen liittyviä ratkaisuja ja vertailemaan laatuun liittyviä tekijöitä.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Itsenäisesti verkko-opintoina. Opintojakso on jaettu osioihin, joissa erilliset suoritukset. Osiot voi suorittaa haluamassaan aikataulussa toteutusajan puitteissa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali löytyy sähköiseltä oppimisalustalta.

Työelämäyhteistyö

Ahot- / opinnollistamismahdollisuus esim. yrittäjyyskokemuksen perusteella.

Sisältö

Opiskelija tietää ja tuntee eri yritysmuotojen keskeiset erot, yrittäjyyden toimintaedellytykset ja yrityksen perustamisprosessin. Opiskelija ymmärtää markkinoinnin, palvelujen laadun ja tuotteistamisen merkityksen sekä yritystoiminnan riskit sekä hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvän lainsäädännön ja valvonnan.

Opiskelija
- osaa yrityksen perustamisprosessin
- ymmärtää toiminnan laadun, tuotteistamisen ja markkinoinnin merkityksen muuttuvassa toimintaympäristössä
- osaa yritykseen liittyvät lupakäytännöt sekä valvonnan ja omavalvonnan sisällöt
- osaa markkinoida osaamistaan valikoidulle kohderyhmälle

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Sisältö: Yrityksen määritelmät, yhtiömuodot ja yritystoiminnan riskit, yrityksen tulot ja menot, markkinointi ja palvelujen tuotteistaminen, laatu, hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvä lainsäädäntö ja valvonta

Arviointimenetelmät

Itsenäisesti verkossa suoritetut tentit ja kirjalliset tehtävät

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Ilmoittautumisaika

14.03.2022 - 15.05.2022

Ajoitus

16.05.2022 - 31.08.2022

Opintopistemäärä

3 op

Virtuaaliosuus

3 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Hyvinvointi (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 200

Koulutus
  • Täydentävä osaaminen ja vapaavalintaiset opinnot, AMK
Opettaja
  • Tuula Hämäläinen
Ryhmät
  • HLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022-2023, Hyvinvointiyksikkö

Osaamistavoitteet

Opiskelija pystyy perustelemaan yrittäjyyteen liittyviä ratkaisuja ja vertailemaan laatuun liittyviä tekijöitä.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Itsenäisesti verkko-opintoina. Opintojakso on jaettu osioihin, joissa erilliset suoritukset. Osiot voi suorittaa haluamassaan aikataulussa toteutusajan puitteissa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali löytyy sähköiseltä oppimisalustalta.

Työelämäyhteistyö

Ahot- / opinnollistamismahdollisuus esim. yrittäjyyskokemuksen perusteella.

Sisältö

Opiskelija tietää ja tuntee eri yritysmuotojen keskeiset erot, yrittäjyyden toimintaedellytykset ja yrityksen perustamisprosessin. Opiskelija ymmärtää markkinoinnin, palvelujen laadun ja tuotteistamisen merkityksen sekä yritystoiminnan riskit sekä hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvän lainsäädännön ja valvonnan.

Opiskelija
- osaa yrityksen perustamisprosessin
- ymmärtää toiminnan laadun, tuotteistamisen ja markkinoinnin merkityksen muuttuvassa toimintaympäristössä
- osaa yritykseen liittyvät lupakäytännöt sekä valvonnan ja omavalvonnan sisällöt
- osaa markkinoida osaamistaan valikoidulle kohderyhmälle

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Sisältö: Yrityksen määritelmät, yhtiömuodot ja yritystoiminnan riskit, yrityksen tulot ja menot, markkinointi ja palvelujen tuotteistaminen, laatu, hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvä lainsäädäntö ja valvonta

Arviointimenetelmät

Itsenäisesti verkossa suoritetut tentit ja kirjalliset tehtävät

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 15.03.2022

Ajoitus

12.01.2022 - 31.05.2022

Opintopistemäärä

3 op

Virtuaaliosuus

3 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Hyvinvointi (LAB)

Toimipiste

Verkkokampus, Lappeenranta

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

30 - 200

Koulutus
  • Sairaanhoitajakoulutus
  • Fysioterapeuttikoulutus
  • Sosionomikoulutus
  • Terveydenhoitajakoulutus
  • Ensihoitajakoulutus
Opettaja
  • Tuula Hämäläinen
Ryhmät
  • HLABTO21H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2021-2022, Hyvinvointiyksikkö

Osaamistavoitteet

Opiskelija pystyy perustelemaan yrittäjyyteen liittyviä ratkaisuja ja vertailemaan laatuun liittyviä tekijöitä.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Itsenäisesti verkko-opintoina. Opintojakso on jaettu osioihin, joissa erilliset suoritukset. Osiot voi suorittaa haluamassaan aikataulussa toteutusajan puitteissa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali löytyy sähköiseltä oppimisalustalta.

Työelämäyhteistyö

Ahot- / opinnollistamismahdollisuus esim. yrittäjyyskokemuksen perusteella.

Sisältö

Opiskelija tietää ja tuntee eri yritysmuotojen keskeiset erot, yrittäjyyden toimintaedellytykset ja yrityksen perustamisprosessin. Opiskelija ymmärtää markkinoinnin, palvelujen laadun ja tuotteistamisen merkityksen sekä yritystoiminnan riskit sekä hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvän lainsäädännön ja valvonnan.

Opiskelija
- osaa yrityksen perustamisprosessin
- ymmärtää toiminnan laadun, tuotteistamisen ja markkinoinnin merkityksen muuttuvassa toimintaympäristössä
- osaa yritykseen liittyvät lupakäytännöt sekä valvonnan ja omavalvonnan sisällöt
- osaa markkinoida osaamistaan valikoidulle kohderyhmälle

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Sisältö: Yrityksen määritelmät, yhtiömuodot ja yritystoiminnan riskit, yrityksen tulot ja menot, markkinointi ja palvelujen tuotteistaminen, laatu, hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvä lainsäädäntö ja valvonta

Arviointimenetelmät

Itsenäisesti verkossa suoritetut tentit ja kirjalliset tehtävät

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty