Siirry suoraan sisältöön

Spanish Restaurants and CuisineLaajuus (2 op)

Tunnus: AL00DB62

Laajuus

2 op

Opetuskieli

  • englanti
Ilmoittautumisaika

06.05.2024 - 30.08.2024

Ajoitus

01.08.2024 - 31.12.2024

Opintopistemäärä

2 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

15 - 25

Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Sari Pärssinen
  • Jonna Holkeri
Ryhmät
  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Itsenäisesti suoritettavat tehtävät Moodlessa
5 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena tai Zoomissa (painotus suullisessa)
Kirjallinen tai suullinen esitelmä

Ajoitus ja läsnäolo

5 opettajan kanssa erikseen sovittavaa ryhmätapaamista

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Tehtävät ja materiaali Moodlessa.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Suullinen näyttö

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

52h

Sisältö

Opiskelija
- oppii espanjan kielen ääntämissäännöt ja numerot 0-100
- oppii ravintolassa asiakaspalvelutilanteissa yleisesti käytettävät fraasit
- saa käsityksen kielen perusrakenteista (lauseenmuodostus)
- tutustuu tarkemmin johonkin Espanjan alueen ruokakulttuuriin.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Kurssi ei vaadi aiempia espanjan opintoja.

Arviointimenetelmät

Suullinen näyttö asiakaspalvelutilanteista

Arviointiasteikko

1-5