Siirry suoraan sisältöön

Hospitality ManagementLaajuus (5 op)

Tunnus: AL00CM71

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti

Osaamistavoitteet

Students knows:
- key management & leadership models and methods used in hospitality industry
- the characteristics of modern management & leadership and the importance of the organization of the work community.
- a summary of the social responsibilities and obligations in the hospitality industry

Ilmoittautumisaika

20.11.2023 - 12.01.2024

Ajoitus

15.01.2024 - 24.03.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPREX24KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • LLPRHOMA21S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1

Osaamistavoitteet

Students knows:
- key management & leadership models and methods used in hospitality industry
- the characteristics of modern management & leadership and the importance of the organization of the work community.
- a summary of the social responsibilities and obligations in the hospitality industry

Arviointiasteikko

1-5