Hospitality ManagementLaajuus (5 op)
Tunnus: AL00CM71
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- englanti
Osaamistavoitteet
Students knows:
- key management & leadership models and methods used in hospitality industry
- the characteristics of modern management & leadership and the importance of the organization of the work community.
- a summary of the social responsibilities and obligations in the hospitality industry
Ilmoittautumisaika
20.11.2023 - 12.01.2024
Ajoitus
15.01.2024 - 24.03.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO23-24EComplementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
-
LLPREX24KHSaapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
-
LLPRHOMA21SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Harjoitukset 1
Osaamistavoitteet
Students knows:
- key management & leadership models and methods used in hospitality industry
- the characteristics of modern management & leadership and the importance of the organization of the work community.
- a summary of the social responsibilities and obligations in the hospitality industry
Arviointiasteikko
1-5