Siirry suoraan sisältöön

Marketing and Branding a Destination via Nature, Food and Industrial HeritageLaajuus (3 op)

Tunnus: KE00DH08

Laajuus

3 op

Opetuskieli

  • englanti

Osaamistavoitteet

The student is able to take into account nature, food and industrial heritage when marketing and branding travel destinations.

Ilmoittautumisaika

17.02.2025 - 20.02.2025

Ajoitus

24.03.2025 - 30.04.2025

Opintopistemäärä

3 op

Virtuaaliosuus

1 op

Toteutustapa

67 % Lähiopetus, 33 % Etäopetus

Yksikkö

Kielikeskus (LAB)

Toimipiste

Verkkokampus

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Kieliopinnot LAB
Opettaja
  • Jaana Häkli
Ryhmät
  • KKIE24LABH
    Kieli- ja viestintäopinnot 2024-2025, LAB

Osaamistavoitteet

The student is able to take into account nature, food and industrial heritage when marketing and branding travel destinations.

Arviointiasteikko

1-5