Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyön toteutus ja raportointi (20 op)

Toteutuksen tunnus: YO00BU71-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.12.2020 - 31.12.2021

Ajoitus

01.01.2021 - 22.12.2022

Opintopistemäärä

20 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Restonomi (ylempi AMK), Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Anu Kurvinen
  • Tuuli Mirola
  • Jaani Väisänen
  • Marianne Viinikainen
  • Sari Jokimies
  • Mika Tonder
  • Lasse Torkkeli
  • Heikki Sintonen
  • Ville Sarpo
  • Jaana Tanhuanpää
  • Henri Karppinen
  • Minna Ikävalko
  • Heli Korpinen
  • Jukka Sirkiä

Ryhmät

  • LLPRYLITA20S
    Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) 20S Lappeenranta
  • LLPRYHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus (YAMK) 20S Lappeenranta

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- osaa toteuttaa opinnäytetyön hyväksytyn opinnäytetyösuunnitelman pohjalta
- esittää opinnäytetyönsä tulokset tai tuotoksen
- raportoida opinnäytetyönsä kirjallisesti LAB-ammattikorkeakoulun opinnäytetyöohjeen mukaisesti
- kirjoittaa kypsyysnäytteenä lehdistötiedotteen tai artikkelin.

Arviointiasteikko

1-5