Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta (5 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0685-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.11.2021 - 09.01.2022
Ajoitus
31.01.2022 - 29.04.2022
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Lari-Pekka Ruotsi
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
- Itsenäinen 1 (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
- Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
-
HOTRA19HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Itsenäinen 1
- Opintokäynti/ekskursio 1
Osaamistavoitteet
.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Kurssi toteutetaan kontakti- ja etäopeuksena niin, että pääsääntöisesti kontakititunneilla perehdytään uuteen sisältöön joita sitten etäoppimisen harjoitellaan oppimistehtävien avulla, niin itsenäisesti kuin sosiaalisena tiimioppimisen avulla.
Ajoitus ja läsnäolo
Kurssi toteutuu kevätlukukauden 2022 aikana, lukujärjestykseen merkittyinä päivinä.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Ohjaajan erikseen kurssilla ilmoittama materiaali
Työelämäyhteistyö
Kurssin aikana pyritään tekemään työelämälähtöisiä projekteja
Sisältö
Vieranvaraisuusalan sähköinen toimintaympäristö
Yleisimmät verkkopalvelut vieraanvaraisuusalalle
Verkkokaupan perusteet
Varaus- ja PMS ohjelmistoihin perehtyminen
Arviointimenetelmät
Itsearviointi
Vertaisarviointi
Harjoitustehtävien ja projektien arviointi
Arviointiasteikko
1-5
Hylätty (0)
Ei osallistumista projektitöihin, ei palauttanut kaikkia harjoitustehtäviä tai kaikki harjoitustehtävät eivät ole suoritettu hyväksytysti
Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)
Osaa hyödyntää sähköisiä palveluja omassa liiketoiminnassaan