Skip to main content

eBusiness in Hotels and Restaurants (5 cr)

Code: KMR0685-3002

General information


Enrollment

19.11.2021 - 09.01.2022

Timing

31.01.2022 - 29.04.2022

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

Campus

Lappeenranta Campus

Teaching languages

  • Finnish

Degree programmes

  • Bachelor's Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

Teachers

  • Lari-Pekka Ruotsi

Scheduling groups

  • Luennot 1 (Size: 40. Open UAS: 0.)
  • Itsenäinen 1 (Size: 40. Open UAS: 0.)
  • Opintokäynti/ekskursio 1 (Size: 40. Open UAS: 0.)

Groups

  • HOTRA19R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
  • HOTRA19H
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta

Small groups

  • Luennot 1
  • Itsenäinen 1
  • Opintokäynti/ekskursio 1

Learning outcomes

.

Assessment scale

1-5