Siirry suoraan sisältöön

Esimiehenä ravintolassa (5 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0679-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

16.11.2020 - 10.01.2021

Ajoitus

04.01.2021 - 02.05.2021

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

2 op

Toteutustapa

60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

15 - 30

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA19R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1

Osaamistavoitteet

.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opintojakso toteutetaan lähi- ja etäopetuksena.

Luennot, keskusteleva opetus, ryhmätehtävät, yksilötehtävät, projektitehtävät, yritysvierailut

Ajoitus ja läsnäolo

Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-48. Läsnäolo väh. 80%.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opetusmateriaali Moodlessa.

Sisältö

- Operatiivinen johtaminen ravintolassa

- Ravintolan henkilöstöjohtaminen

- Alan toimintaympäristön muutokset

- Ravintolatoiminnan keskeiset tunnusluvut

- Henkilöstö ja asiakaspalvelu kilpailukeinona

- Myynnin ja asiakaspalvelun johtaminen

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Trendit ja ravintolatoiminnan suunnittelu. Johtaminen ja esimiestyö.

Arviointimenetelmät

Aktiivinen osallistuminen luennoille ja yritysvierailuille. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.

Arviointiasteikko

1-5