Esimiehenä ravintolassa (5 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0679-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
16.11.2020 - 10.01.2021
Ajoitus
04.01.2021 - 02.05.2021
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
15 - 30
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
Osaamistavoitteet
.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Opintojakso toteutetaan lähi- ja etäopetuksena.
Luennot, keskusteleva opetus, ryhmätehtävät, yksilötehtävät, projektitehtävät, yritysvierailut
Ajoitus ja läsnäolo
Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-48. Läsnäolo väh. 80%.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Opetusmateriaali Moodlessa.
Sisältö
- Operatiivinen johtaminen ravintolassa
- Ravintolan henkilöstöjohtaminen
- Alan toimintaympäristön muutokset
- Ravintolatoiminnan keskeiset tunnusluvut
- Henkilöstö ja asiakaspalvelu kilpailukeinona
- Myynnin ja asiakaspalvelun johtaminen
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Trendit ja ravintolatoiminnan suunnittelu. Johtaminen ja esimiestyö.
Arviointimenetelmät
Aktiivinen osallistuminen luennoille ja yritysvierailuille. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.
Arviointiasteikko
1-5