Trendit ja hotelliprosessit (5 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0676-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
16.11.2020 - 10.01.2021
Ajoitus
01.03.2021 - 30.04.2021
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Lari-Pekka Ruotsi
Opetusryhmät
- Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA19HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Opintokäynti/ekskursio 1
- Luennot 1
- Verkkoluento 1
Osaamistavoitteet
.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Kurssi toteutetaan koronaehtoja soveltaen, suunnitteluvaiheessa 23.11.2020 arvioidaan että kevällä voidaan pitää kontaktiopetusta ainakin joka toinen viikko, joka toinen viikko on etäopiskelua. Mikäli kontaktiopetus ei ole mahdollista, toteutetaan kyseiset jakson hybriidinä.
Ajoitus ja läsnäolo
Kurssilla ei ole läsnäolopakkoa.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Kurssilla käytetään SITRAn verkkosivuilla olevaa materiaalia ja kurssilaiset toteuttavat SITRAn MEGA-trendikorteilla pelattavaa tiimitehtävää etäpelinä.
Lisänä kurssilla käytetään opettajan muuta ohjeistamaa materiaalia.
Uusintamahdollisuudet
Kurssilla ei ole tenttiä, vaan arviointi perustuu kurssin aikana tehtyihin oppimistehtäviin sekä vertais- ja itsearviointiin.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kurssi työllistää opiskelijaa noin 10-12 tuntia viikossa plus tiimitehtävien vaatima aika, joka riippuu pitkälti tiimin tavasta työskennellä.
Arviointiasteikko
1-5