Siirry suoraan sisältöön

Trendit ja hotelliprosessit (5 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0676-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

16.11.2020 - 10.01.2021

Ajoitus

01.03.2021 - 30.04.2021

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Lari-Pekka Ruotsi

Opetusryhmät

  • Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA19H
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Opintokäynti/ekskursio 1
  • Luennot 1
  • Verkkoluento 1

Osaamistavoitteet

.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Kurssi toteutetaan koronaehtoja soveltaen, suunnitteluvaiheessa 23.11.2020 arvioidaan että kevällä voidaan pitää kontaktiopetusta ainakin joka toinen viikko, joka toinen viikko on etäopiskelua. Mikäli kontaktiopetus ei ole mahdollista, toteutetaan kyseiset jakson hybriidinä.

Ajoitus ja läsnäolo

Kurssilla ei ole läsnäolopakkoa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Kurssilla käytetään SITRAn verkkosivuilla olevaa materiaalia ja kurssilaiset toteuttavat SITRAn MEGA-trendikorteilla pelattavaa tiimitehtävää etäpelinä.
Lisänä kurssilla käytetään opettajan muuta ohjeistamaa materiaalia.

Uusintamahdollisuudet

Kurssilla ei ole tenttiä, vaan arviointi perustuu kurssin aikana tehtyihin oppimistehtäviin sekä vertais- ja itsearviointiin.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kurssi työllistää opiskelijaa noin 10-12 tuntia viikossa plus tiimitehtävien vaatima aika, joka riippuu pitkälti tiimin tavasta työskennellä.

Arviointiasteikko

1-5