Siirry suoraan sisältöön

Ravintolatoiminnan myynninohjaus (3 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0554-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2020 - 15.09.2020

Ajoitus

26.10.2020 - 18.12.2020

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

15 - 30

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Marja Antikainen
  • Ilkka Lehtola

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA18R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S18, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Tentti 1
  • Verkkoluento 1

Osaamistavoitteet

...

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Luennot, harjoitukset, harjoitustyö, vierailevat luennoitsijat/yritysvierailut, tentti (kurssivaatimukset vahvistetaan to 29.10. ja silloin avataan kurssin moodle oppimisalusta). Ilkan ensimmäiset oppitunnit Skinnarilassa to 29.10. klo 12.15.-13.45. luokassa A1086.

Ajoitus ja läsnäolo

26.10.-18.12. 2020

Antikaisen osuus verkossa

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Ilmoitetaan kurssin alkaessa

Uusintamahdollisuudet

Viikolla 51
Rästitentit: 12.2.2021, klo 16-19 ja 16.4.2021, klo 16-19

Oppimisympäristö

Kampus

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Luennot, harjoitukset/harjoitustyö, itsenäinen työskentely, tentti

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Edeltävät opinnot: Markkinoinnin perusteet, majoitus- ja ravitsemispalvelut, ravintolatoiminnan suunnittelu ja toteutus

Arviointimenetelmät

Harjoitukset, harjoitustyö, tentti

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Hylätyt harjoitukset/harjoitustyö ja tentti

Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)

..... (Manta)

Tunnistaa ravintola revenuen eli tuottojohtamisen perusteet sekä joitakin liiketoiminnan kehittämisen ulottuvuuksia. Tunnistaa tarinallistamisen merkityksen liiketoiminnan kehittämisessä sekä erilaiset tapahtumat ja ohjelmapalvelut ravintolatuotteina.

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

..... (Manta)

Ymmärtää ravintola revenuen eli tuottojohtaminen liiketoiminnan kehittämisessä. Kykenee arvioimaan liiketoiminnan kehittämisen eri ulottuvuuksia sekä tarinallistamisen merkitystä liiketoiminnan kehittämisessä. Ymmärtää tapahtumien ja ohjelmapalvelujen merkityksen ravintolatuotteen osana.

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

..... (Manta)

Ymmärtää ja osaa analysoida ravintola revenuen eli tuottojohtamisen elementtejä ja merkitystä ravintolan liiketoiminnassa. Hallitsee liiketoiminnan kehittämisen ulottuvuudet ja osaa soveltaa niitä yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Tietää miten tarinallistaminen palvelee liiketoiminnan kehittämisessä ja osaa arvioida erilaisten tapahtumien ja ohjelmapalvelujen soveltuvuutta täydentämään ravintolan liiketoimintaa. Suorittaa kurssin johdonmukaisesti ja annettuja määräaikojen puitteissa.