Ravintolatoiminnan myynninohjaus (3 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0554-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.08.2020 - 15.09.2020
Ajoitus
26.10.2020 - 18.12.2020
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
15 - 30
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Marja Antikainen
- Ilkka Lehtola
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA18RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S18, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Tentti 1
- Verkkoluento 1
Osaamistavoitteet
...
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Luennot, harjoitukset, harjoitustyö, vierailevat luennoitsijat/yritysvierailut, tentti (kurssivaatimukset vahvistetaan to 29.10. ja silloin avataan kurssin moodle oppimisalusta). Ilkan ensimmäiset oppitunnit Skinnarilassa to 29.10. klo 12.15.-13.45. luokassa A1086.
Ajoitus ja läsnäolo
26.10.-18.12. 2020
Antikaisen osuus verkossa
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Ilmoitetaan kurssin alkaessa
Uusintamahdollisuudet
Viikolla 51
Rästitentit: 12.2.2021, klo 16-19 ja 16.4.2021, klo 16-19
Oppimisympäristö
Kampus
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Luennot, harjoitukset/harjoitustyö, itsenäinen työskentely, tentti
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Edeltävät opinnot: Markkinoinnin perusteet, majoitus- ja ravitsemispalvelut, ravintolatoiminnan suunnittelu ja toteutus
Arviointimenetelmät
Harjoitukset, harjoitustyö, tentti
Arviointiasteikko
1-5
Hylätty (0)
Hylätyt harjoitukset/harjoitustyö ja tentti
Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)
..... (Manta)
Tunnistaa ravintola revenuen eli tuottojohtamisen perusteet sekä joitakin liiketoiminnan kehittämisen ulottuvuuksia. Tunnistaa tarinallistamisen merkityksen liiketoiminnan kehittämisessä sekä erilaiset tapahtumat ja ohjelmapalvelut ravintolatuotteina.
Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)
..... (Manta)
Ymmärtää ravintola revenuen eli tuottojohtaminen liiketoiminnan kehittämisessä. Kykenee arvioimaan liiketoiminnan kehittämisen eri ulottuvuuksia sekä tarinallistamisen merkitystä liiketoiminnan kehittämisessä. Ymmärtää tapahtumien ja ohjelmapalvelujen merkityksen ravintolatuotteen osana.
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
..... (Manta)
Ymmärtää ja osaa analysoida ravintola revenuen eli tuottojohtamisen elementtejä ja merkitystä ravintolan liiketoiminnassa. Hallitsee liiketoiminnan kehittämisen ulottuvuudet ja osaa soveltaa niitä yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Tietää miten tarinallistaminen palvelee liiketoiminnan kehittämisessä ja osaa arvioida erilaisten tapahtumien ja ohjelmapalvelujen soveltuvuutta täydentämään ravintolan liiketoimintaa. Suorittaa kurssin johdonmukaisesti ja annettuja määräaikojen puitteissa.