Skip to main content

Costs Management and Profitability (4 cr)

Code: KMR0443-3001

General information


Enrollment

01.08.2020 - 15.09.2020

Timing

26.10.2020 - 18.12.2020

Number of ECTS credits allocated

4 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

Campus

Lappeenranta Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

10 - 35

Degree programmes

  • Bachelor's Degree Programme in Hotel and Restaurant Management

Teachers

  • Heikki Sintonen

Scheduling groups

  • Luennot 1 (Size: 0. Open UAS: 0.)

Groups

  • HOTRA19R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
  • HOTRA19H
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta

Small groups

  • Luennot 1

Learning outcomes

Ymmärtää sisäisen laskentatoimen merkitys matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan taloussuunnittelussa, päätöksenteossa ja tarkkailussa. Hallita sisäisen laskentatoimen peruslaskelmat ja niiden analysointi. Perehtyä arvonlisäverotuksen perusteisiin.

Assessment scale

1-5