Siirry suoraan sisältöön

Drinks and Cocktails (3 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0194-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2021 - 05.09.2021

Ajoitus

01.11.2021 - 17.12.2021

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi
  • Englanti

Paikat

15 - 20

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Marja Antikainen

Opetusryhmät

  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA19R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
  • HOTRA19H
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
  • LLPRHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Info 1
  • Luennot 1
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

To learn to know the functions, machinery, tools and equipment of a modern bar. To learnhow to mix different cocktails, both classics and latest treds. Learn to develop new drinks and cocktails for certain cusotmer segment.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opetuskielet suomi ja englanti.
Luentoja, baarityöskenetelyä, tehtäviä.

Maksimiopiskelijamäärä 20. Opiskelijat hyvöksytään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla HOTRA19R ja LLPRHOTRA20S ravintolasuuntautumisen valinneet opiskelijat.

Ajoitus ja läsnäolo

Minimiläsnäolovaatimus 50 %, jotta voi saada arvosanan. Poissaoloa ei voi korvata lisätehtävillä tai -tentillä.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Moodlen alustalla..

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei.

Työelämäyhteistyö

Mahdollinen yhteistyö GastroBar Saimaan kanssa.

Uusintamahdollisuudet

Tentti sisältää lyhyen kirjallisen osion sekä työkokeen. Tentti pidetään opintojakson lopussa pienryhmissä. Mahdollisesta uusitakokeesta sovitaan opettajan kanssa erikseen.

Oppimisympäristö

Oppitunnit pidetään baariluokassa A1137.
Tehtävät tehdään pääasiassa oppituntien ullkopuolisena aikana.

Sisältö

Baatin toiminnot, koneet, laitteet ja tarvikkeet.
Erityyppiset juomaskoitukset
Klassikkodrinkit
Juomaseskoitusten valmisteminen
Drinkkilistan suunnittelu
Different types of cockta
Drinkkitrendit

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Seuraavat opinnot on otava suortiettuan, jotta voi tulla valituksi opintojakselle:
Ravintolatoiminta (HOTRA19) TAI
Palvelukokemusta luomassa (LLPRHOTRA20S).

Arviointimenetelmät

Aktiivinen osallistuminen (minimiläsnäolovaatimus 50 %)
Tehtävien tekeminen
Tentti

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Hylätty tenttisuoritus
Drinkkilistan suunnittelutehtävän suorittamatt ajättäminen
Läsnäolo jää alle 50 %

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

Osallistuminen 90 % tai enemmän
Tehtävien suorittaminen erinomaisesti
Tenttisuoritus erinomainen