Drinks and Cocktails (3 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0194-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.07.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
01.11.2021 - 17.12.2021
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Paikat
15 - 20
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Marja Antikainen
Opetusryhmät
- Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
-
HOTRA19HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
-
LLPRHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Info 1
- Luennot 1
- Tentti 1
Osaamistavoitteet
To learn to know the functions, machinery, tools and equipment of a modern bar. To learnhow to mix different cocktails, both classics and latest treds. Learn to develop new drinks and cocktails for certain cusotmer segment.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Opetuskielet suomi ja englanti.
Luentoja, baarityöskenetelyä, tehtäviä.
Maksimiopiskelijamäärä 20. Opiskelijat hyvöksytään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla HOTRA19R ja LLPRHOTRA20S ravintolasuuntautumisen valinneet opiskelijat.
Ajoitus ja läsnäolo
Minimiläsnäolovaatimus 50 %, jotta voi saada arvosanan. Poissaoloa ei voi korvata lisätehtävillä tai -tentillä.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Moodlen alustalla..
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei.
Työelämäyhteistyö
Mahdollinen yhteistyö GastroBar Saimaan kanssa.
Uusintamahdollisuudet
Tentti sisältää lyhyen kirjallisen osion sekä työkokeen. Tentti pidetään opintojakson lopussa pienryhmissä. Mahdollisesta uusitakokeesta sovitaan opettajan kanssa erikseen.
Oppimisympäristö
Oppitunnit pidetään baariluokassa A1137.
Tehtävät tehdään pääasiassa oppituntien ullkopuolisena aikana.
Sisältö
Baatin toiminnot, koneet, laitteet ja tarvikkeet.
Erityyppiset juomaskoitukset
Klassikkodrinkit
Juomaseskoitusten valmisteminen
Drinkkilistan suunnittelu
Different types of cockta
Drinkkitrendit
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Seuraavat opinnot on otava suortiettuan, jotta voi tulla valituksi opintojakselle:
Ravintolatoiminta (HOTRA19) TAI
Palvelukokemusta luomassa (LLPRHOTRA20S).
Arviointimenetelmät
Aktiivinen osallistuminen (minimiläsnäolovaatimus 50 %)
Tehtävien tekeminen
Tentti
Arviointiasteikko
1-5
Hylätty (0)
Hylätty tenttisuoritus
Drinkkilistan suunnittelutehtävän suorittamatt ajättäminen
Läsnäolo jää alle 50 %
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
Osallistuminen 90 % tai enemmän
Tehtävien suorittaminen erinomaisesti
Tenttisuoritus erinomainen