Siirry suoraan sisältöön

Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CB97-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2022 - 04.09.2022

Ajoitus

19.09.2022 - 11.12.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Lari-Pekka Ruotsi

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
  • On-Line (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
  • Kenttä tai ekskursi (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • On-Line
  • Kenttä tai ekskursi

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- palvelumuotoilun periaatteet
- käyttää blue printtausta menetelmätyökaluna
- tunnistaa ja ymmärtää kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen merkityksen ja osaa hyödyntää sitä työssään
- analysoida ja luoda kontaktipisteitä asiakaspolun varrella

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Kontaktiopetus (luennot), on-line luonnot sekä kenttä- ja ekskurssio-oppiminen.

Ajoitus ja läsnäolo

12.9.2022 alkaen, lukujärkestyksen mukaisesti

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opettajan erikseen jakama ja osoittama oppimateriaali

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Työelämään erikseen integroitu ja näyttönä arvioitava työelämälähtöinen tehtävä sekä kirjareferaatti.

Työelämäyhteistyö

Pyrimme kurssinaikana hyödyntämään työelämälähtöisiä tehtäviä, opintokäyntejä, "oppimissuihkuja" ja harjoituksia

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

5 opintopisteen opinnot kuormittavat opiskelijaa noin 120-150 opiskelutunnin verran

Sisältö

Opiskelija osaa
- soveltaa palvelulogiikan periaatteita palvelumuotoilussa
- palvelumuotoilun menetelmät ja työkalujat
- tiedonhankintaprosessin suunnittelun ja analysoida kerätyn aineiston sekä raportoida tiedonkeruun tulokset
- arvioida tuotosten toteutettavuutta ja vaikuttavuutta eri niiden eri näkökulmista

Arviointimenetelmät

Itsearviointi
Vertaisarviointi
Tentti tai työnäytearviointi

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Tiimi- ja yksilötehtävät tai osa niistä on suorittamatta tai niistä on tullut hylätty arvosana

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

Kaikki tehtävät on hyväksytysti suoritettu ja opiskelija on osoittanut erinomaista kykyä soveltaa oppimaansa käytännön työtehtävissä