Siirry suoraan sisältöön

Palvelukokemusta luomassa (10 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CB08-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2021 - 05.09.2021

Ajoitus

06.09.2021 - 31.12.2021

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Marja Antikainen
  • Lari-Pekka Ruotsi
  • Ilkka Lehtola

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOTRA21S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Tentti 1
  • Info 1

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
-hahmottaa matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan kokonaisuutena
-kuvata alan eri toimintojen ja sisältöjen merkityksen asiakkaan kokemuksessa
-osaa mallintaa asiakkaan kokemuksen
-arvioida ja kehittää omaa palveluosaamistaan alalle ominaisissa tilanteissa
-toimia tuloksellisesti osana asiakaslähtöistä palvelukokonaisuutta sen eri vaiheissa
-selittää alalle ominaisia työtehtäviä ja toimintoja koskevat lait ja asetukset ja turvallisuuden merkityksen alalla

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Kurssin verkko-opiskelun osuus on noin 40 - 50 % kokonaistuntimäärästä, joten kontaktiopetusta on n. 50 - 60% koronatilanteesta riippuen.
Seuratkaa ajankohtaista ilmoittelua toteutustavoista uudesta Moodlesta.
Marja Antikaisen alkoholikortti osuus on 100% verkko-opiskelua.
Ilkka Lehtola ja Lari-Pekka Ruotsi pyrkivät pitämään kontaktiopetusta kampuksella keskimäärin 2-3 tuntia viikossa, ts. kerran viikossa.
Opintokokonaisuuden kick-off tapahtuu viikolla 36
Kontakti- ja verkkotuntien aikana opiskelijat saavat riittävät valmiudet käyttää ja soveltaa opittua tietoa harjoitus- ja kehittämistehtävissään, joiden hyväksyttyyn suorittamiseen tiimityönä opintojakson arviointi perustuu.
Alkoholijuomien osuudella on myös kädentaitoja ja aistinvaraista analysointia painottava osuus, teoriatiedon lisäksi.

Ajoitus ja läsnäolo

Antikaisen osuus verkossa. ????
Lehtola ja Ruotsi pitävät sekä kontakti- että verkko-ohjausta. Tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opettajien verkossa ja kontaktunneilla jakama opetusmateriaali sekä sähköiset oppimislinkit.

Oppimisympäristö

Tämä kurssi toteutetaan aina vallitseva koronatilanne huomioiden, joka verkko- tai kontaktiohjauksessa. Marja Antikainen alkoholikorttiosuus on kokonaisuudessaan verkossa. ???
Kurssin loppupuolella Lari-Pekka Ruotsi pyrkii järjestämään kaksi kokopäivän baari- ja anniskeluharjoittelupäivää - mutta nekin vallitsevan koronatilanteen mukaisesti. ????

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kurssin laajuus on 10 op ja sen hyväksytty suorittaminen vaatii opiskelijalta säännöllistä viikoittaista muutaman tunnin paneutumista harjoitus- ja kehittämistehtäviin, joissa tiimit ohjautuvat pääsääntöisesti itsenäisesti.

Arviointimenetelmät

Jakso arvioidaan opettajien antamien harjotustehtävien, kehittämistehtävän (tiimitehtävä) sekä itse- ja vertaisarvioinnin avulla, käyttäen asteikkoa 0 - 5.

Arviointiasteikko

1-5