Palvelukokemusta luomassa (10 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CB08-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.07.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
06.09.2021 - 31.12.2021
Opintopistemäärä
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Marja Antikainen
- Lari-Pekka Ruotsi
- Ilkka Lehtola
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOTRA21SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Tentti 1
- Info 1
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
-hahmottaa matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan kokonaisuutena
-kuvata alan eri toimintojen ja sisältöjen merkityksen asiakkaan kokemuksessa
-osaa mallintaa asiakkaan kokemuksen
-arvioida ja kehittää omaa palveluosaamistaan alalle ominaisissa tilanteissa
-toimia tuloksellisesti osana asiakaslähtöistä palvelukokonaisuutta sen eri vaiheissa
-selittää alalle ominaisia työtehtäviä ja toimintoja koskevat lait ja asetukset ja turvallisuuden merkityksen alalla
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Kurssin verkko-opiskelun osuus on noin 40 - 50 % kokonaistuntimäärästä, joten kontaktiopetusta on n. 50 - 60% koronatilanteesta riippuen.
Seuratkaa ajankohtaista ilmoittelua toteutustavoista uudesta Moodlesta.
Marja Antikaisen alkoholikortti osuus on 100% verkko-opiskelua.
Ilkka Lehtola ja Lari-Pekka Ruotsi pyrkivät pitämään kontaktiopetusta kampuksella keskimäärin 2-3 tuntia viikossa, ts. kerran viikossa.
Opintokokonaisuuden kick-off tapahtuu viikolla 36
Kontakti- ja verkkotuntien aikana opiskelijat saavat riittävät valmiudet käyttää ja soveltaa opittua tietoa harjoitus- ja kehittämistehtävissään, joiden hyväksyttyyn suorittamiseen tiimityönä opintojakson arviointi perustuu.
Alkoholijuomien osuudella on myös kädentaitoja ja aistinvaraista analysointia painottava osuus, teoriatiedon lisäksi.
Ajoitus ja läsnäolo
Antikaisen osuus verkossa. ????
Lehtola ja Ruotsi pitävät sekä kontakti- että verkko-ohjausta. Tarkemmat tiedot lukujärjestyksestä.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Opettajien verkossa ja kontaktunneilla jakama opetusmateriaali sekä sähköiset oppimislinkit.
Oppimisympäristö
Tämä kurssi toteutetaan aina vallitseva koronatilanne huomioiden, joka verkko- tai kontaktiohjauksessa. Marja Antikainen alkoholikorttiosuus on kokonaisuudessaan verkossa. ???
Kurssin loppupuolella Lari-Pekka Ruotsi pyrkii järjestämään kaksi kokopäivän baari- ja anniskeluharjoittelupäivää - mutta nekin vallitsevan koronatilanteen mukaisesti. ????
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kurssin laajuus on 10 op ja sen hyväksytty suorittaminen vaatii opiskelijalta säännöllistä viikoittaista muutaman tunnin paneutumista harjoitus- ja kehittämistehtäviin, joissa tiimit ohjautuvat pääsääntöisesti itsenäisesti.
Arviointimenetelmät
Jakso arvioidaan opettajien antamien harjotustehtävien, kehittämistehtävän (tiimitehtävä) sekä itse- ja vertaisarvioinnin avulla, käyttäen asteikkoa 0 - 5.
Arviointiasteikko
1-5