Siirry suoraan sisältöön

Restaurant Management (4 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0599-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

21.11.2022 - 08.01.2023

Ajoitus

13.02.2023 - 23.04.2023

Opintopistemäärä

4 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOMA20S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 20S Lappeenranta
  • LLABTO23H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2023, Liiketoimintayksikkö

Pienryhmät

  • Harjoitukset 1
  • Luennot 1
  • Info 1

Osaamistavoitteet

Learning Objectives
The aim of the course is to give students the current information on the field of food, beverage and service product design. The students understand entrepreneurship and its responsibilities in the business. He will learn to make responsible decisions, taking into account the views of the management company's product range and its profitable and high-quality supply of channels. He understands the importance of the aesthetic in product design in the production of the products and the customer service the whole insightful.

Arviointiasteikko

1-5