Tulevaisuuden asiantuntijat (5 op)
Toteutuksen tunnus: YTS0082-19002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.07.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
02.10.2021 - 17.12.2021
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
4 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
20 % Lähiopetus, 80 % Etäopetus
Yksikkö
Hyvinvointi (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Sosiaali- ja terveysalan koulutus (ylempi AMK), Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus
Opettaja
- Arja-Tuulikki Malin
- Anja Liimatainen
Opetusryhmät
- Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HLPRYSOTE20SSosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus (YAMK) 20S Lappeenranta
-
HLPRYKLI20SKliinisen hoitotyön asiantuntija (YAMK) 20S Lappeenranta
-
HLTIYTO21HTäydentävä osaaminen YAMK 2021-2022, Hyvinvointi, Lahti
Pienryhmät
- Verkkoluento 1
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- arvioida ja luoda tiedon ja osaamisen jakamiseen sekä jalostamiseen perustuvaa palvelukulttuuria
- kehittää käyttäjälähtöisiä palveluja ja ekosysteemiä tulevaisuuden haasteiden suuntaisesti
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
- kontaktiopetus zoomissa
- työelämäläheinen toteutus, opiskelijan itseohjautuva työskentely yhteistyössä yritysten, julkisen sektorin ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa
- oppimistehtävät
Ajoitus ja läsnäolo
syyslukukausi 2021
Oppimisympäristö
kontaktiopetus zoomissa, verkkoympäristö, työelämäyhteistyö
Sisältö
Palveluiden laatu ja laatutietoisuus
Avoin innovaatiotoiminta
Arviointimenetelmät
Hyväksytyt arvioitavat oppimistehtävät
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)
Opiskelija osaa:
- rakentaa yhteistyösuhteita
- suunnitella, toteuttaa ja arvioida ammatillisia ja organisaatiotasoisia kehittämisprosesseja
Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)
Opiskelija osaa:
- rakentaa verkostoja ja kumppanuuksia
- ratkaista vaativia ongelmia tutkimus ja/tai innovaatiotoiminnassa
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
Opiskelija osaa:
- arvioida ja kehittää toimintaa systemaattisesti eri tiedon lähteitä hyödyntäen