Elämysruoka luonnossa (3 op)
Toteutuksen tunnus: KVV0261-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.08.2020 - 15.09.2020
Ajoitus
01.09.2020 - 16.10.2020
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
-
HOTRA19HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
Osaamistavoitteet
..
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Luennot, yritysvierailuja, käytännön toteutuksia sekä harjoitustöitä.
Ajoitus ja läsnäolo
Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-40. Läsnäolo väh. 80%
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Ilmoitetaan kurssin alkaessa.
Työelämäyhteistyö
Kampus, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.
Oppimisympäristö
Kampus, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.
Sisältö
Opiskelija tietää elämysruokayrityksen perustamisen asetukset ja säädökset sekä kannattavan elämysyritystoiminnan onnistumisen kriteerit/käsitteet. Osaa suunnitella kannattavia elämysruokatuotteita asiakaslähtöisesti.
Arviointimenetelmät
Aktiivinen osallistuminen suunnitteluun, tuotantoon ja toteutukseen GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointikriteerit: arviointiasteikko hyväksytty/hylätty
Opiskelija ymmärtää ruokaelämyksen osaksi menestyksellistä liiketoimintaaja ymmärtää toiminnan suunnittelun periaatteet.