Siirry suoraan sisältöön

Elämysruoka luonnossa (3 op)

Toteutuksen tunnus: KVV0261-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2020 - 15.09.2020

Ajoitus

01.09.2020 - 16.10.2020

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA19R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
  • HOTRA19H
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1

Osaamistavoitteet

..

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Luennot, yritysvierailuja, käytännön toteutuksia sekä harjoitustöitä.

Ajoitus ja läsnäolo

Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-40. Läsnäolo väh. 80%

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Ilmoitetaan kurssin alkaessa.

Työelämäyhteistyö

Kampus, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.

Oppimisympäristö

Kampus, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.

Sisältö

Opiskelija tietää elämysruokayrityksen perustamisen asetukset ja säädökset sekä kannattavan elämysyritystoiminnan onnistumisen kriteerit/käsitteet. Osaa suunnitella kannattavia elämysruokatuotteita asiakaslähtöisesti.

Arviointimenetelmät

Aktiivinen osallistuminen suunnitteluun, tuotantoon ja toteutukseen GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteerit: arviointiasteikko hyväksytty/hylätty

Opiskelija ymmärtää ruokaelämyksen osaksi menestyksellistä liiketoimintaaja ymmärtää toiminnan suunnittelun periaatteet.