Siirry suoraan sisältöön

Hotellin oheispalveluiden kehittäminen (3 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0634-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2020 - 15.09.2020

Ajoitus

07.09.2020 - 30.11.2020

Opintopistemäärä

3 op

TKI-osuus

1 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Lari-Pekka Ruotsi

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA18H
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S18, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1

Osaamistavoitteet

.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opintojaksi toteutetan monimuodo-opintoina, jossa on tarkoituksena luoda uusi hotellin oheispalvelu tai /kehittää/uudelleen muokata olemassa olevaa hotellin oheispalvelua yhteistyössä hoteliyrityksen kanssa.
Kurssijakso perustuu oppijan aktiivisuuteen ja vastuuseen omasta oppimisesta. Projektissa oppija(t) keräävät aineistoa tietyn ongelman ratkaisemiseksi. Hän/he työskentelevät yhteisvastuullisesti ja oppivat samalla paitsi tarvittavat tiedot ja taidot, myös tiedonhankinta- ja käsittelytaitoja.
Kurssin kick off on viikolla 37, tarkempi ajankohta ilmoitetaan kurssin Moodle sivuilla.

Ajoitus ja läsnäolo

Aktiivien osallistuminen omaan projektiin yksin tai yhdessä tiimin kanssa on hyväksytyn suorituksen edellytys.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Tehtäväkohtaiset oppimateriaalit ladataan Moodle alustalle.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Muista suoritustavoista tai osittaisista hyväksiluvuista keskustellaan aina opiskelijakohtaisesti.

Työelämäyhteistyö

Projekti suoritetaan tiiviissä yhteistyössä alan yritysken kanssa.

Uusintamahdollisuudet

Ei tehttiä, lopputyö tai näyttö toimii arvioinnin pohjana, jota täydennetään tarvittaessa projektiraportilla.

Oppimisympäristö

Alustusluentojen jälkeen opiskelijat suorittavat kurssin laajennetussa oppimisympärisössä.Tämä'

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Ajankäyttö noin 20-30 tuntia/opintopiste

Arviointiasteikko

1-5