Hotellin oheispalveluiden kehittäminen (3 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0634-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.08.2020 - 15.09.2020
Ajoitus
07.09.2020 - 30.11.2020
Opintopistemäärä
3 op
TKI-osuus
1 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Lari-Pekka Ruotsi
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA18HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S18, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
Osaamistavoitteet
.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Opintojaksi toteutetan monimuodo-opintoina, jossa on tarkoituksena luoda uusi hotellin oheispalvelu tai /kehittää/uudelleen muokata olemassa olevaa hotellin oheispalvelua yhteistyössä hoteliyrityksen kanssa.
Kurssijakso perustuu oppijan aktiivisuuteen ja vastuuseen omasta oppimisesta. Projektissa oppija(t) keräävät aineistoa tietyn ongelman ratkaisemiseksi. Hän/he työskentelevät yhteisvastuullisesti ja oppivat samalla paitsi tarvittavat tiedot ja taidot, myös tiedonhankinta- ja käsittelytaitoja.
Kurssin kick off on viikolla 37, tarkempi ajankohta ilmoitetaan kurssin Moodle sivuilla.
Ajoitus ja läsnäolo
Aktiivien osallistuminen omaan projektiin yksin tai yhdessä tiimin kanssa on hyväksytyn suorituksen edellytys.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Tehtäväkohtaiset oppimateriaalit ladataan Moodle alustalle.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Muista suoritustavoista tai osittaisista hyväksiluvuista keskustellaan aina opiskelijakohtaisesti.
Työelämäyhteistyö
Projekti suoritetaan tiiviissä yhteistyössä alan yritysken kanssa.
Uusintamahdollisuudet
Ei tehttiä, lopputyö tai näyttö toimii arvioinnin pohjana, jota täydennetään tarvittaessa projektiraportilla.
Oppimisympäristö
Alustusluentojen jälkeen opiskelijat suorittavat kurssin laajennetussa oppimisympärisössä.Tämä'
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Ajankäyttö noin 20-30 tuntia/opintopiste
Arviointiasteikko
1-5