Siirry suoraan sisältöön

Toimitilojen ja toimintojen suunnittelu (3 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0596-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

16.11.2020 - 10.01.2021

Ajoitus

04.01.2021 - 07.05.2021

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Lari-Pekka Ruotsi
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOTRA18R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S18, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Verkkoluento 1

Osaamistavoitteet

.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Kontaktiopetus, aktiivinen läsnäolo 80%
Etätehtävät ja mahdolliset tutustumiskäynnit.
Online luennot ja webinaarit

Ajoitus ja läsnäolo

Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-48. Läsnäolo väh. 80%.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali Moodlessa. Opettajan opintojakson alussa ilmoittama materiaali

Työelämäyhteistyö

Tilasuunnittelu ulkopuolisten toimiantojen mukaisesti. Electrolux Professional yhteistyö.

Oppimisympäristö

Skinnatrilan kampus ja yhteistyökumppanien tilat

Sisältö

Palvelumuotoilu ja sen ominaispiirteet elämystaloudessa- etenkin hotelli-ja ravintola-alan katsontakulmasta tarkasteltuna.
Toimivien ja turvallisten työskentely- ja asiakaspalvelutilojen suunnitteluun perehtymistä ja analysointia.
Tilatarpeen määrittelyä erityyppisissä liikeideoissa. Asiakakaspalauteen sekä big datan hyödyntäminen palveluproisesseissa. Hotelli- ja ravintola-alan palvelujen digitalisointitapoja ja mahdollisuuksia.
Opiskelija syventää tietämystään hotelli-ravintolan perustoimitiloista lähinnä palvelumuotoilun ja turvallisuuden katsontakulmasta tarkasteltuna.
Kurssin tavoitteena on auttaa opiskelijaa luomaan selkeä kokonaiskuva modernin hotelli-ravintola-alan asiakaslähtöisestä palvelusta, palvelumuotoilusta sekä datatietojen hyödyntämis- sekä yhdistämismahdollisuuksista.

Arviointiasteikko

1-5