Toimitilojen ja toimintojen suunnittelu (3 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0596-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
16.11.2020 - 10.01.2021
Ajoitus
04.01.2021 - 07.05.2021
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Lari-Pekka Ruotsi
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Verkkoluento 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA18RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S18, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Verkkoluento 1
Osaamistavoitteet
.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Kontaktiopetus, aktiivinen läsnäolo 80%
Etätehtävät ja mahdolliset tutustumiskäynnit.
Online luennot ja webinaarit
Ajoitus ja läsnäolo
Opetus lukujärjestyksen mukaan viikoilla 36-48. Läsnäolo väh. 80%.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Oppimateriaali Moodlessa. Opettajan opintojakson alussa ilmoittama materiaali
Työelämäyhteistyö
Tilasuunnittelu ulkopuolisten toimiantojen mukaisesti. Electrolux Professional yhteistyö.
Oppimisympäristö
Skinnatrilan kampus ja yhteistyökumppanien tilat
Sisältö
Palvelumuotoilu ja sen ominaispiirteet elämystaloudessa- etenkin hotelli-ja ravintola-alan katsontakulmasta tarkasteltuna.
Toimivien ja turvallisten työskentely- ja asiakaspalvelutilojen suunnitteluun perehtymistä ja analysointia.
Tilatarpeen määrittelyä erityyppisissä liikeideoissa. Asiakakaspalauteen sekä big datan hyödyntäminen palveluproisesseissa. Hotelli- ja ravintola-alan palvelujen digitalisointitapoja ja mahdollisuuksia.
Opiskelija syventää tietämystään hotelli-ravintolan perustoimitiloista lähinnä palvelumuotoilun ja turvallisuuden katsontakulmasta tarkasteltuna.
Kurssin tavoitteena on auttaa opiskelijaa luomaan selkeä kokonaiskuva modernin hotelli-ravintola-alan asiakaslähtöisestä palvelusta, palvelumuotoilusta sekä datatietojen hyödyntämis- sekä yhdistämismahdollisuuksista.
Arviointiasteikko
1-5