Marriage of Food and Wine (3 op)
Toteutuksen tunnus: KMR0577-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
16.11.2020 - 10.01.2021
Ajoitus
08.03.2021 - 07.05.2021
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Toteutuksen opetusryhmä 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Toteutuksen opetusryhmä 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOMA19Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 19S, Lappeenranta
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
-
LLPREX20SHSaapuvat vaihto-opiskelijat S20, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
-
HOTRA19HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
Pienryhmät
- Toteutuksen opetusryhmä 1
- Toteutuksen opetusryhmä 2
Osaamistavoitteet
.
Arviointiasteikko
1-5