Siirry suoraan sisältöön

Marriage of Food and Wine (3 op)

Toteutuksen tunnus: KMR0577-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

16.11.2020 - 10.01.2021

Ajoitus

08.03.2021 - 07.05.2021

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Toteutuksen opetusryhmä 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Toteutuksen opetusryhmä 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • HOMA19
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 19S, Lappeenranta
  • HOTRA19R
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
  • LLPREX20SH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat S20, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • HOTRA19H
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Toteutuksen opetusryhmä 1
  • Toteutuksen opetusryhmä 2

Osaamistavoitteet

.

Arviointiasteikko

1-5