Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely (5 op)

Toteutuksen tunnus: AO00BU41-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.08.2020 - 31.05.2021

Ajoitus

01.09.2020 - 31.07.2021

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Liiketalouden ja logistiikan koulutus

Opettaja

  • Anna-Stiina Myllymäki
  • Anna Pajari
  • Päivi Toivola-Rekola
  • Tarja Palosaari
  • Mika Kylänen
  • Ullamari Tuominen
  • Kirsi Kallioniemi
  • Ritva Kinnunen
  • Linnea Sulkanen
  • Taina Vuorela
  • Taina Orpana
  • Leea Kouhia
  • Jaana Loipponen
  • Minna Ulmala
  • Tiina Pernanen
  • Marja Viljanen
  • Joanna Vihtonen
  • Petteri Markkanen
  • Jukka Korre
  • Johanna Kuisma
  • Barkat Bhayo
  • Antti Salopuro
  • Kati Jaakkola
  • Tarja Keski-Mattinen
  • Markus Kräkin
  • Olli Leppänen
  • Jussi Mozo
  • Jonathan Bradshaw
  • Sari Suominen
  • Eva Mattila
  • Jukka-Mikael Rokio
  • Jan-Erik Sandelin
  • Tatu Saarinen
  • Riitta Turkia
  • Brett Fifield
  • Markku Järvinen
  • Paula Ahtiainen
  • Riku Nummikoski
  • Lotta Toivonen
  • Henri Huovinen
  • Pasi Tiihonen
  • Aki Vainio
  • Tapio Kari
  • Kristiina Brusila-Meltovaara
  • Heidi Freundlich
  • Sirpa Varajärvi

Ryhmät

  • 04MATK18S
    Matkailuliiketoiminnan koulutus 18S, Lahti
  • 04LIL19KV
    Liiketalouden koulutus, Liiketalous ja logistiikka 19K, verkko-opinnot, Lahti
  • 04LIL20KV
    Liiketalouden ja logistiikan koulutus 20K, verkko-opinnot, Lahti
  • 04LIL18SM
    Liiketalouden koulutus, Liiketalous ja logistiikka 18S, monimuotototeutus, Lahti
  • 04LII19K
    Liiketalouden koulutus 19K, Lahti
  • 04HLII18S2
    Liiketalouden koulutus 18S 2, Lahti
  • 04HLII18S1
    Liiketalouden koulutus 18S 1, Lahti
  • 04IT18S
    Tietojenkäsittelyn koulutus 18S, Lahti

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- esittää opinnäytetyönsä tulokset tai tuotoksen
- raportoida opinnäytetyönsä kirjallisesti LAB-ammattikorkeakoulun opinnäytetyöohjeen mukaisesti
- osaa kirjoittaa kypsyysnäytteen.

Arviointiasteikko

1-5