Siirry suoraan sisältöön

Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CB98-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

15.08.2022 - 04.09.2022

Ajoitus

05.09.2022 - 31.12.2022

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

1 op

TKI-osuus

1 op

Toteutustapa

80 % Lähiopetus, 20 % Etäopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Verkkokampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Lari-Pekka Ruotsi

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
  • Itsenäinen 1 (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Itsenäinen 1

Osaamistavoitteet

Opiskelija perehtyy hotelli- ja ravintola-alalla yleisimmin käytettyhin varaus-, varastointi- ja hinnoitteluohjelmiin sekä verkkoapplikaatioihin. Opiskelija ymmärtää alan ohjelmien hallinnan tuomat hyödyt ja osaa soveltaa tietojaan jokapäiväisessä operointityössään.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Kontaktiopetus, verkkoluennot, itsenäiset tai tiimitehtävät mahdolliset kenttätyöosuudet sekä opintomatkat - tai käynnit.

Ajoitus ja läsnäolo

Aktiivinen osallistuminen lähiopetus ja verkkoluennoille on kurssin hyvän suorittamisen takia hyvin merkityksellistä teille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta hotelli- ja ravintola-alan "ammattilaisten ohjelmistojen" kanssa toimimisesta kenttäolosuhteissa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opettajan erikseeen jakama verkko-opetusmateriaali

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Osasuorituksena voidaan hyväksyä aidossa työelämässä hankittu ammatillinen osaminen, joka näytetään nerillisellä näyttökokeella.

Työelämäyhteistyö

Mahdollisuuksien mukaan jaksoon integroidaan lyhyitä kenttätyöjaksoja aidossa toimintaympäristössä.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Yksi opintopiste kuormittaa opiskelijan ajankäyttöä noin 16-24 tuntia, aikaisemmasta työelämäkokemuksesta ja tietopohjasta riippuen.

Sisältö

Digitalisaatio hotelli- ja ravintola alalla
Tutustuminen yleisimpiin henkilöstöhallinnon, tilavarausten sekä toimintojen hallintaan tarkoitettujen ohjelmistojen toimintaan
MaRa Plan Pro
HOIST
HotelLinks
TableOnLine
WORDPRESS
Booking.com
Yms.

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Hyväksyttyjä yksilö- ja tiimitehtäviä ei ole

Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)

Muutamia yksilö- tai tiimitehtäviä ei ole saatu suoritettua hyväksytysti

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

Yksilö- ja tiimitehtävät suoritettu hyväksytysti, mutta itse- tai vertaisarviouinnista ei ole tullut keskiarvoksi yli 4,0

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

Itse- ja vertaisarvioinnista tehtävien keskiarvoksi muodostuu yli 4,5 ja opettajan arvioimien yksilötehtävien ja näyttöjen keskiarvo on yli 4,5,