Siirry suoraan sisältöön

Vieraanvaraisuusalan innovaatioiden kaupallistaminen (10 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CB10-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2021 - 05.09.2021

Ajoitus

07.09.2021 - 09.12.2021

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Riitta Turkia
  • Ilkka Lehtola

Opetusryhmät

  • Luennot 1 Ilkka Lehtola ja Riitta Turkia (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1 Ilkka Lehtola ja Riitta Turkia

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- kehittää käyttäjälähtöisiä, arvoa luovia matkailu- ja ravitsemispalveluja
- suunnitella ja toteuttaa palvelun käytännössä
- arvioida ja kehittää asiakkaan kokemusta
- huomioida matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet palvelukehittämisessä
- tuotteistaa palvelun
- kuvata innovaatioiden kaupallistamisen prosessina

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Luennot, harjoitukset,työelämälähtöiset toimeksiannot, harjoitustyö/ tentti

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Ilmoitetaan kurssin alkaessa, saatavissa kurssin moodle-oppimisalustalta

Työelämäyhteistyö

Työelämälähtoinen projektityöskentely

Uusintamahdollisuudet

Tentti/oppimistehtävän kurssin päättyessä. Uusintatentit ilmoitettuina uusintatenttipäivinä

Sisältö

Sisältökuvaukset julkaistaan ennen kurssin alkua

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Majoitus- ravitsemis- ja matkailualan perusteiden sekä markkinoinnin perusteiden osaaminen

Arviointiasteikko

1-5