Vieraanvaraisuusalan innovaatioiden kaupallistaminen (10 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CB10-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.07.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
07.09.2021 - 09.12.2021
Opintopistemäärä
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Riitta Turkia
- Ilkka Lehtola
Opetusryhmät
- Luennot 1 Ilkka Lehtola ja Riitta Turkia (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1 Ilkka Lehtola ja Riitta Turkia
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- kehittää käyttäjälähtöisiä, arvoa luovia matkailu- ja ravitsemispalveluja
- suunnitella ja toteuttaa palvelun käytännössä
- arvioida ja kehittää asiakkaan kokemusta
- huomioida matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön haasteet ja mahdollisuudet palvelukehittämisessä
- tuotteistaa palvelun
- kuvata innovaatioiden kaupallistamisen prosessina
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Luennot, harjoitukset,työelämälähtöiset toimeksiannot, harjoitustyö/ tentti
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Ilmoitetaan kurssin alkaessa, saatavissa kurssin moodle-oppimisalustalta
Työelämäyhteistyö
Työelämälähtoinen projektityöskentely
Uusintamahdollisuudet
Tentti/oppimistehtävän kurssin päättyessä. Uusintatentit ilmoitettuina uusintatenttipäivinä
Sisältö
Sisältökuvaukset julkaistaan ennen kurssin alkua
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Majoitus- ravitsemis- ja matkailualan perusteiden sekä markkinoinnin perusteiden osaaminen
Arviointiasteikko
1-5