Siirry suoraan sisältöön

Palvelukokemusta tuottamassa (10 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CB09-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

10.01.2022 - 11.03.2022

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Ilkka Lehtola
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOTRA21S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitus R 1

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
-kuvata toimintokohtaisesti liiketoiminta- ja palvelukonseptin sekä sen keskeiset ominaispiirteet
-muodostaa kokonaiskuvan matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan toimintaympäristöstä
-toimia matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan yrityksen henkilöstölle ominaisissa operatiivisissa työ- ja palvelutehtävissä myynnillisenä ja vastuullisena asiakaspalvelijana alan turvallisuus- ja laatustandardeja noudattaen
-kuvata matkailu-, majoitus- ja ravitsemisliiketoiminnan ydintoiminnot
-hahmottaa alan ajankohtaisia kysymyksiä ja kehityssuuntia sekä alan kansantaloudellisen merkityksen

- mallintaa matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintaa / palveluja asiakkaan näkökulmasta
- arvioida omaa oppimistaan, vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opetusmenetelminä käytetään tekemällä oppimista, luokkaopetusta, etäohjattuja projekti- ja oppimistehtäviä sekä aidossa ympäristössä tapahtuvaa havainnointia ja sen tulosten raportointia.

Ajoitus ja läsnäolo

Kurssi alkaa yhteisellä kick-off tilaisuudella 12.01.2022, jolloin kaikkien opintojaksolle osallistuvien tulee olla paikalla. Kick offissa käydään läpi kurssin toteuttamistavat, sisällöt sekä arviointi.

Opetus lukujärjestyksen mukaan lähipetuksena Oppimistehtävät verkossa.. Ruokatuotannon ja ravintolapalvelun opetuksessa, (Gastro Bar Saimaassa) läsnäolo vähintään 80%.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Oppimateriaali Moodlessa. Lisäksi eKampus, Jamix ja opettajan opintojakson alussa ilmoittama materiaali.

Työelämäyhteistyö

Työskentely GastoBar Saimaassa ja mahdollisissa yhteistyöyrityksissä.

Oppimisympäristö

Kampus, Verkkokampus, Gastro Bar Saimaa sekä mahdolliset yhteistyöyritykset.

Sisältö

Matkailu- ja ravitsemisalan ajankohtaiset ilmiöt ja niiden vaikutus alan toimintaympäristöön.
Operatiiviset työt- ja palvelutehtävät matkailu-, ja ravitsemisalan yrityksissä. Matkailu-, majoitus- ja ravitsemisliiketoiminnan ydintoiminnot ja prosessit sekä palvelukonseptit. Tapahtumat ja matkailun ohjelmapavelut.
Erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutilanteissa toimiminen alan turvallisuus- ja laatustandardeja noudattaen. Erilaisten ravintolatapahtumien suunnittelua ja toteutusta.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Palvelukokemusta luomassa.

Arviointiasteikko

1-5