Culinary Tourism - ruoka osana matkailukokemustaLaajuus (3 op)
Tunnus: AL00CC05
Laajuus
3 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- Hahmottaa ruoan merkityksen osana asiakaskokemusta ja matkailupalveluiden sisältöä
- Kuvata erilaisista alueellisesti, etnisistä sekä teemallisista ravitsemiskokemuksista
johdettavia ravitsemispalveluja
- Yhdistää eri aistien, paikan, palvelukokemuksen sekä ruoan ja juoman elementtejä matkailija kokemuksessa
- Arvioida omaa osaamistaan erilaisten ruokaan ja juomaan liittyvien palvelujen tuottajana
- Suunnitella asiakkaille erilaisia ruokiin ja juomiin liittyviä tuotteita osana asiakkaan matka
- Hyödyntää paikallisia resursseja vastuullisesti osana ruoka- ja juomapalvelujen tuottamaista matkailijoille
- Kehittää asiantuntijuuttaan ruokamatkailun trendejä seuraamalla ja hyödyntämällä työssään