Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyön toteutus ja raportointi (20 op)

Toteutuksen tunnus: YO00BU71-3021

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 31.07.2022

Ajoitus

05.11.2021 - 31.07.2023

Opintopistemäärä

20 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Liiketalouden alan koulutus (ylempi AMK), Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (2017-2021)

Opettaja

  • Anu Kurvinen
  • Tuuli Mirola
  • Jaani Väisänen
  • Sari Jokimies
  • Marianne Viinikainen
  • Mika Tonder
  • Lasse Torkkeli
  • Henri Karppinen
  • Heikki Sintonen
  • Ville Sarpo
  • Jaana Tanhuanpää
  • Minna Ikävalko
  • Heli Korpinen
  • Jukka Sirkiä

Ryhmät

  • LLPRYHRL21S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (YAMK) 21S Lappeenranta
  • LLPRYLITA21S
    Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) 21S Lappeenranta

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- osaa toteuttaa opinnäytetyön hyväksytyn opinnäytetyösuunnitelman pohjalta
- esittää opinnäytetyönsä tulokset tai tuotoksen
- raportoida opinnäytetyönsä kirjallisesti LAB-ammattikorkeakoulun opinnäytetyöohjeen mukaisesti
- kirjoittaa kypsyysnäytteenä lehdistötiedotteen tai artikkelin.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opinnäytetyösuunnitelman mukaisesti toteutettu opinnäytetyö.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

20 op = 540h

Sisältö

- opinnäytetyösuunnitelman mukaisesti toteutettava opinnäytetyö
- kypsyysnäytteen kirjoitus
- Turnitin -tarkastus opinnäytetyöraportille
- opinnäytetyön toimittaminen arviointiprosessiin
- Theseus-tallennus

Arviointiasteikko

1-5