Siirry suoraan sisältöön

Ravintola-alan ammattitaidon kehittäminen (10 op)

Toteutuksen tunnus: LI00BD07-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.08.2019 - 15.09.2019

Ajoitus

01.08.2019 - 31.05.2020

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketalouden ja matkailun ala (LAMK)

Toimipiste

Lahden kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Matkailuliiketoiminnan koulutus (2016, 2017, 2018, 2019)

Opettaja

  • Mika Kylänen

Ryhmät

  • 04Z1HMATK19S
    Z1 aikaikkuna MATK19
  • 04MATK19S
    Matkailuliiketoiminnan koulutus 19S, Lahti

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- kuvata ravintolan liiketoimintakonseptin sekä keskeiset ominaispiirteet ja toimintatavat
- muodostaa kokonaiskuvan ravintola-alan toimintaympäristöstä
- osaa toimia ravintolan henkilöstölle ominaisissa operatiivisissa työ- ja palvelutehtävissä myynnillisenä ja vastuullisena asiakaspalvelijana alan turvallisuus- ja laatustandardeja noudattaen
- mallintaa ravintolaliiketoimintaa asiakkaan näkökulmasta
- arvioida omaa oppimistaan, vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan