Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointiyrittäjyys, laatu ja markkinointi (3 op)

Toteutuksen tunnus: KTS1043-3018

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 15.03.2022

Ajoitus

12.01.2022 - 31.05.2022

Opintopistemäärä

3 op

Virtuaaliosuus

3 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Hyvinvointi (LAB)

Toimipiste

Verkkokampus, Lappeenranta

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

30 - 200

Koulutus

  • Sairaanhoitajakoulutus
  • Fysioterapeuttikoulutus
  • Sosionomikoulutus
  • Terveydenhoitajakoulutus
  • Ensihoitajakoulutus

Opettaja

  • Tuula Hämäläinen

Ryhmät

  • HLABTO21H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2021-2022, Hyvinvointiyksikkö

Osaamistavoitteet

Opiskelija pystyy perustelemaan yrittäjyyteen liittyviä ratkaisuja ja vertailemaan laatuun liittyviä tekijöitä.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Itsenäisesti verkko-opintoina. Opintojakso on jaettu osioihin, joissa erilliset suoritukset. Osiot voi suorittaa haluamassaan aikataulussa toteutusajan puitteissa.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali löytyy sähköiseltä oppimisalustalta.

Työelämäyhteistyö

Ahot- / opinnollistamismahdollisuus esim. yrittäjyyskokemuksen perusteella.

Sisältö

Opiskelija tietää ja tuntee eri yritysmuotojen keskeiset erot, yrittäjyyden toimintaedellytykset ja yrityksen perustamisprosessin. Opiskelija ymmärtää markkinoinnin, palvelujen laadun ja tuotteistamisen merkityksen sekä yritystoiminnan riskit sekä hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvän lainsäädännön ja valvonnan.

Opiskelija
- osaa yrityksen perustamisprosessin
- ymmärtää toiminnan laadun, tuotteistamisen ja markkinoinnin merkityksen muuttuvassa toimintaympäristössä
- osaa yritykseen liittyvät lupakäytännöt sekä valvonnan ja omavalvonnan sisällöt
- osaa markkinoida osaamistaan valikoidulle kohderyhmälle

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Sisältö: Yrityksen määritelmät, yhtiömuodot ja yritystoiminnan riskit, yrityksen tulot ja menot, markkinointi ja palvelujen tuotteistaminen, laatu, hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvä lainsäädäntö ja valvonta

Arviointimenetelmät

Itsenäisesti verkossa suoritetut tentit ja kirjalliset tehtävät

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty