Siirry suoraan sisältöön

Practical Training (10 op)

Toteutuksen tunnus: HA00CE59-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2022 - 31.07.2024

Ajoitus

01.08.2022 - 31.07.2024

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Marja Antikainen
  • Franca Santia

Ryhmät

  • LLPRHOMA22S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta

Osaamistavoitteet

The student is able to
- describe work-related phenomena and use related concepts
- act in a productive way, following the practices of the workplace and the ethical principles of the profession
- use the techniques, work methods, models and processes that they have learnt
- act in a customer-oriented way in interactive situations in the workplace and in the cooperation network
- evaluate and develop their own competence int the work done in practical training

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Learning by doing.
Working in T & H company of student's choice.

Ajoitus ja läsnäolo

Mainly during breaks (autumn, Christmas or spring) or during summer vacation. Working part-time throughout academic year is also possible.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

-

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

None

Työelämäyhteistyö

T & H company of student's choice.

Uusintamahdollisuudet

-

Oppimisympäristö

T & H company of student's choice.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

27 hours of work = 1 ects.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Student is responsible of finding the company she7he works for.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty