•   Developing professional competence 3 AY00BU35-3014 01.08.2022-31.05.2023  1 credits  (LLTIMATLI20S) +-
    Name of lecturer(s)

    Hanna Karhinen

    Learning material and recommended literature

    Opintojakson Moodle-sivulla oleva materiaali (not translated)

    Implementation and methods of teaching

    Lähi- ja verkko-opetus: yksilö- ja ryhmäohjaustapaamiset. Opintojakson oppimistehtävät tehdään yksilö- ja tiimitehtävinä. (not translated)

    Assessment methods and criteria

    Oppimistehtävät (not translated)

    Language of instruction

    Finnish

    Timing

    01.08.2022 - 31.05.2023

    Enrollment date

    01.07.2022 - 04.09.2022

    Enrolment in Peppi http://peppi.lab.fi. If you need assistance, please contact the student office.

    Group(s)
    • LLTIMATLI20S
    Unit, in charge

    Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

    Small group(s)
    • Luennot (Size: 0.
    Teacher(s)

    Hanna Karhinen

    Degree Programme(s)

    Bachelor's Degree Programme in Hospitality Management, Tourism and Event Management

    Unit location

    Lahti Campus

    Assessment methods

    Approved/Failed

    Timing and attendance

    Lukujärjestyksen mukaan (not translated)

    Learning environment

    Luokkatila, Peppi, Moodle, Zoom, Teams, O36 (not translated)

    Contents

    Ammatillinen kasvu 3 (1 op) Opiskelija osaa: -markkinoida omaa osaamistaan työnhakutilanteissa -syventää osaamisidentiteettiään osana jatkuvaa oppimista -hahmottaa omia tulevaisuuden työelämän osaamistarpeita -arvioida palveluita ja kehittää koulutusta Ammatillinen kasvu 3 (1 op) sisällöt: - valmistumisvaiheen HOPS keskustelu (ns. loppukeskustelu) tutoropettajan kanssa - jatkuvan oppimisen vaihtoehdot - palautekeskustelut (not translated)

    Assessment criteria
    Approved / Failed

    -opiskelija osallistuu aktiivisesti
    -opiskelija suorittaa oppimistehtävät hyväksytysti (not translated)